Ko o čemu, Bošković i Eraković o izdajnicima i ruskim plaćenicima: DPS i dalje zaglavljen u priči o lažnom “državnom udaru“ iz 2016. godine

3

Jučerašnja reagovanja Predraga Boškovića i Jevta Erakovića na izjavu jednog od lidera DF-a Milana Kneževića, koji je ranije kazao da su uvjereni da će uspjeti u namjeri da smijene predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, po ko zna koji put su pokazali da u Đukanovićevoj lažnoj stranci nema mjesta za bilo koga ko bi eventualno priznao greške svojih prethodnika, iskreno se izvinio građanima za sva nepočinstva, te time možda u budućnosti i otvorio vrata za demokratizaciju stranke. Stvar je jednostavna: Đukanović će svojim bezumnim činovima i pravnim nasiljem koje pokušava da sprovede, samo ubrazati nestanak i sebe i svoje lažne stranke sa političke i javne scene.

“Što nije mogao sa Šišmakovim i Popovim u jesen 2016, Milan Knežević bi da ponovi u jesen 2022”, napisao je juče Jevto Eraković.

„Ne brinite, ruski plaćenici, za razliku od vas ja vama ne prijetim. Jer, teško je prijetiti onima koje javnost pamti po bježaniji na koljenice u „Kristal“ – takvi na kraju, prijetilo im se ili ne, uvijek sami uteknu. A kada galamite – kao sada – tada vas je najviše strah. Ovog puta – od izbora. A ja vam poručujem – doći će brže nego što mislite“, kazao je Predrag Bošković.

Tužna činjenica da su ove dvije “vedete“ SKY stranke i dalje na slobodi, to što svakodnevno kontaminiraju javnost svojim potrošenim i odavno pročitanima izjavama, lažnim optužbama i ubuđalim narativima o njima kao “spasiocima države“, a nekadašnjoj opoziciji kao “ruskim plaćenicima“ i “izdajnicima“, jasno govori da je SKY stranka Mila Đukanovića zaglavljena u prošlosti iz koje nikada neće izaći. Naravno, besramni funkcioneri DPS-a, navikli na apsolutnu vlast i bjesomučno pljačkanje države i građana, očigledno se ne snalaze u novonastalim okolnosti kada su makar za početak skinuti sa državne i narodne grbače.

„Neke frustracije su trajno neizlječive. Ali nećete vi nikoga hapsiti – nego je bolje pripazite se šta se vama sprema. Naročito znajući da se već uveliko govori o nekim izvještajima koji upućuju na to da ste dobijali novac 2016. i 2018. godine. Sve smo to mi znali i na vrijeme upozoravali, a najzad na to sada ukazuju i najrelevantnije organizacije na svijetu“, kazao je Bošković.

U trenutku kada su “vedete“ SKY stranke u istražnom zatvoru optužene za najteža krivična djela, a oni koji su i dalje na slobodi se pitaju ko je sledeći, Bošković prijeti zatvorom i poziva se na “relevantne organizacije“, ne misleći na EUROPOL. A upravo je EUROPOL poslao materijale novim vlastima, milione poruka i dokaznog materijala o tome kako su visoki pravosudni, policijski i partijski funkcioneri DPS-a organizovali šverc droge, cigareta, vršili uticaj na donošenje presuda i razarali državu i njene institucije.

Slom suđenja za tzv. državni udar liderima DF-a, jedne od najsramnijih epizoda u kriminalnoj istoriji Medeničinog pravosuđa, nije dovoljno Đukanovićevim slugama- Erakoviću i Boškoviću, da makar više ne pominju tu pravosudnu bruku kojoj se smije i domaća i međunarodna javnost. N’o, svima je u Crnoj Gori jasno da su u pitanju izjave i potezi političkih očajnika, prijetnje praznom puškom ljudi koji su do prije samo dvije godine mislili da će vladati vječno, tretirajući državu kao privatnu svojinu a građane kao lične konje. To vrijeme je prošlo, a ruka pravde će nesumnjivo zakucati i na njihova vrata.

3 Comments
 1. Q komentariše

  Koliko ja znam Ruski plačenici su DPS?!!Jedino su oni dobili pare od Rusa.

 2. Bajo. komentariše

  Kako mogu biti izdajnici oni koji su sa svojim narodom ,iste vjere i porijekla valjda su izdajnici oni koji rade za fašiste i pomažu im u prevarantskoj kampanji protiv svog naroda i vjere. Dakle,vi majmuni iz DPS treba da visite,što je mala kazna za takve lopove i nesoje. Dakle,više gđubradi na jednom mjestu nije se videlo u istoriji. Oćete da napravite rat među svoj narod. Vi mediji i sluge fašističke. Sva ova priča o šišmiševima je loša režija sviju vas polupismenih idijota na čelu sa velikim idiotom. Sve vam najgore želim isto što vi nama,samo za nijansu više.

 3. Srdjan Lonchar komentariše

  Vi iz „SPUZ KOALICIJE“,

  Imali ste sve do 30 avg 2020 svu vlast, sve tajne i javne sluzbe, sve banke, poshte, Internete u CG, sve je bilo u vashim rukama. DF ste ISTRAZIVALI OD 2016 DO 2020. Sve njihove telefone ste prislushkivali i shta ste nashli?

  Shto se para tiche, jedino ste OPTUZILI NEBOJSHU MEDOJEVICA DA JE NEKI GRADJEVINSKI KONTRAKTOR UPLATIO 300 EURA NEBOJSHINOJ STRANCI DA BI „OPRAO“ TIH 300 EURA. Zamisli!!! Chovek je morao da dokazuje na kom radilishtu je zaradio tih 300 eura!!!
  .
  .
  .
  Medjutim za mene, kao TOTALNO NEZAVISNOG „disinterested“ NOSTALGICHNOG MISLECEG CHOVEKA je najveci dokaz da NISTE MOGLI DA USTANOVITE NIKAKVU IZNAJMLJIVACHKU VEZU IZMEDJU RUSA I DF su sledece 2 chinjenice/fakti:

  1) Nikakve tajne komunikacije sve te 4 godine nisu postojale izmedju DF i Rusa. Na sudu su prikazali snimak telef razgovora izmedju fiktivnog Rusa po imenu Shishmakov ili Popov, nije jasno receno i nekoga iz DF, opet nije rechen o – koga. Taj navodno Ruski finansijer DF samo je ponovio dva puta rech „HARASHO“…. Harasho, harasho!!!!

  Ehh sad recite mi, razgovarate na mobilnom sa Rusom, koji vas sve finansira, daje vam ogromne pare (Sindja je na sudu pominjao da je imao „neogranicheni budzet“ od Rusa) i samo ste uspeli da snimite kako na ne bash dobrom RUSKOM IZGOVORU kaze „harasho, harasho“!!!!!!!!!!!!!!! Pa valjda Ruski FINANCIJER ima ishta vishe da kaze, kako te njegove ogromne pare treba da se iskoriste, shta trazi za uzvrat????

  2) Drugi, za mene puno bolji dokaz (jer Milan i Andrija su TEORIJSKI mogli da dobijaju kesh lovu od Rusa ili posredno i sl.) da DF nisu dobijali nikakve tajne pare od Rusa (2016 – 2020) je chinjenica da se U CG SVE ZNA I SVE SE VIDI. 4 godine su sve Milove tajne policije pretresali DF kuce, snimali telefone, pregledali rachune i NISHTA NISU NASHLI, VEC SU DA BI IH OSUDILI MORALI DA IZMISLE KAKO SU IM RUSI KUPILI 50 PUSHAKA, KOJE SU PO KATNICEVOM NAREDJENJU MORALI DA BACE U GAZIVODE JEZERO DA BI SPRECHILI DA DODJU DO DF I TIME IZAZOVU KRVOPROLICE – „DA KRV TECHE ULICAMA CG“!!!

  AKO SU DF BILI SVO VREME FINANSIRANI OD STRANE RUSA, ZASHTO NISTE NASHLI MAKAR JEDNU PRIZNANICU, MAKAR 1 PRAVOG SVEDOKA, MAKAR JEDAN MOBILNI SNIMAK TIH TRANZAKCIJA-SUSRETA-PLACANJA-KOVERATA-KUPOVINA-BOGACENJA DF LIDERA?

  POSHTO NISTE MOGLI NISHTA DA NADJETE MORALI STE DA IZMISLITE SVOJA 2 „SVEDOKA SARADNIKA“ KOJI SU POKUPOVALI ONE TRANJE NA BUVLJAKU U BUBANJ POTOKU I 50 NEPOSTOJECIH PUSHAKA!!!!!!

  ZASHTO STE TO MORALI DA RADITE?

  AKO SU DF BILI RUSKI PLACENICI SVO OVO VREME, ZASTO STE MORALI DA IZMISHLJATE NEPOSTOJECE PUSHKE, DA IH KOBAJAGI BACATE U JEZERO?

  AKO SU DF BILI RUSKI PLACENICI SVO OVO VREME, ZASTO STE MORALI DA SHALJETE SINDJELICA U BUBANJ POTOK DA KUPUJE ONE TRANJE I KOLUT BODLJIKAVE ZICE DA TO TOVARI U SVOJ KOMBI I DA SE SA TIM UPUTI U CG, GDE JE STIGAO DAN POSLE IZVRSHENJA LAZNOG DRZAVNOG UDARA – NA IZBORIMA 2016?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.