Knežević nakon sastanka u gluvoj sobi: Do Kvon bio na crvenoj Interpolovoj potjernici kad je ušao u Crnu Goru i sretao se sa Spajićem; SDT poslije izbora neka utvrdi istinu!

9

Predsjednik skupštinskog Odbora za bezbjednost i odbranu, član Vijeća za nacionalnu bezbjednost Milan Knežević, kazao je da su na današnjoj vanrednoj sjednici tog vijeća pročitali pismo uhapšenog južnokorejskog državljanina Do Kvona, koje je uputio premijeru Dritanu Abazoviću, ministru pravde Marku Kovaču i glavnom specijalnom tužiocu Vladimiru Novoviću.

Kazao je da Do Kvon u pismu objašnjava prirodu odnosa sa liderom Pokreta Evropa sad Milojkom Spajićem.

„Bio sam u pravu, postoje laptopovi i telefoni koji su bili u Centru bezbjednosti, a trenutno su kod Suzane Mugoše. Ona je adresa za dalje postupanje za ono što Do Kvon tvrdi u pismu. Aktivnost Do Kvona je bila regionalna i bjelosvjetska. Bolje bi bilo da nam je došao ISIL, nego kripto zajednica. Nisu neki specijalni podaci koje amo čuli na Vijeću. Nacionalna bezbjednost države je prilično ugrožena, ne samo u kontektu Spajića i Do Kvona“, kazao je Knežević na pres konferenciji nakon sjednice.

Kazao je da je tužilac dobio pismo juče.

„Da li će biti radnji, to je pitanje za GST-a. Ja bih poslije izbora saslušao Kvona i Spajića. Ne bih prije izbora, da ne dobije krivično-pravni ambijent. Mora se otvoriti taj laptop, tu je prepiska koju sam pominjao. Važnije je ko je sve iz kriptozajednice u Crnoj Gori“, naveo je Knežević.

Zaključak je, kako je kazao, da se pismo uputi predsjedniku Jakovu Milatoviću.

„Do Kvon je bio na crvenoj Interpolovoj potjernici kad je ušao u Crnu Goru i sretao se sa Spajićem. Niko nema informaciju kako je Do Kvon ušao u Crnu Goru. Imao je nekoliko pasoša, to je pitanje za službe bezbjednosti“, dodao je Knežević.

Istakao je da koalicija „Za budućnost Crne Gore“, čiji je nosilac liste na predstojećim izborima, nema nikakve veze s ovom aferom.

„Samo primjećujemo da se Do Kvon po Balkanu kretao kao Mik Džeger. Postoje određeni navodi oko finansiranja kampanja i poslovnog odnosa. To pismo nije nikakva tajna, nije zavedeno pod oznakom tajno i interno“, dodao je on.

Upitan da li ovo predstavlja zloupotrebu institucije u predizborne svrhe, Knežević je kazao da zato misli da bi trebalo raditi nakon izbora oko tog slučaja.

Odgovorio je i kontrapitanjem – da li je zloupotreba hapšenje Mila Božovića odmah nakon predsjedničkih izbora.

9 Comments
 1. Мик Џегер komentariše

  Ne mlati Bred Pite

 2. svkomdoslo komentariše

  Pustio ga je Kurti kako bi uhapsili Spajica, takodje treba da odgovaraju on i MIlic jer su dopustili da udje.

  1. Србин komentariše

   Acina i Ramina Open Balkan kombina. U režiji Nato da se ruše mitropolijini čitaj potencijalni proruski kandidati.

   1. Hhhhhhhhhh komentariše

    🤣🤣🤣🤣🤣
    A taj proruski kandidat mora da je Lažojko Spajić? Je li de? 🤣🤣🤣🤣🤣
    Ima li podlijih stvorova na kugli zemaljskoj od vas botova Milojka singapurskog? Nema!

 3. Helm komentariše

  Koji predizborni cirkus u reziji službi!

  Spajić u predizbornoj kampanji postade najveći problem i kriminalac Crne Gore.

  Da to nije malo do ankete NSPM gdje je PES na trećini podrške (33%), DPS četvrtina podrške (25%), ex DF 15% i Bećić-Dritan 10-12%.

 4. Profi1 komentariše

  Što ne objavite komentar

 5. Profi1 komentariše

  A milojko će nam biti kao krivi BLAGOS NAMA IMA PLATE SVI DA DOBIJU GLASACI SINGAPURCA U KRIPTO VALUTE HA HA

 6. qyu komentariše

  Kako to da ministar policije ne snosi nikakvu odgovornost za ulazak največeg svjetskog kriminalca u Crnu goru?Čovjek je lanuo 40 milijardi dolara i inkvizicija ga pusta na slobodu za neku siću!??A Ludi Milojko bi bilo najbolje da se pakuje na put jer kod inkvizitorke Suzane Mugoše nema nevinih ili ako se drugqčije naredi.

 7. qyu komentariše

  Danas se svako u Crnoj gori naziva Srbinom i to je izgleda samo privremeno jwr kad se glasa nema nas 15% sve ostalo preletaći.Sramota je biti srbin i glasati URA ili DPS.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.