Knežević: Iz bezbjednosnog sektora opstruirali istragu o nestalom kokainu!

1

Predsjednik skupštinskog Odbora za odbranu i bezbjednost, Milan Knežević (DF), prokomentarisao je za Portal RTCG oslobađajuću presudu Budimiru i Marini Krstović za šverc kokaina.

-Oslobađajuća presuda Budimiru i Marini Krstović predstavlja logičan ishod jednog postupka koji je od samog početka ukazivao da su ovo dvoje ljudi žrtve mnogo ozbiljnije igre u kojoj su učestvovali djelovi izvršne vlasti, policije i tužilaštva – rekao je on.

Knežević je istakao da je zabrinjavajuće što je prilikom akcije zapljene kokaina nestalo 200 kg istog, i da do dana dansšnjeg ne znamo da li je uopšte pokrenuta istraga u tom pravcu

– Posebno je zabrinjavajuće što je prilikom akcije zapljene kokaina nestalo 200 kg istog, i da do dana dansšnjeg ne znamo da li je uopšte pokrenuta istraga u tom pravcu. Što jasno navodi na sumnju da je neko u bezbjednosnom sektoru i nivoima odlučivanja namjero opstruirao ovu akciju kako se nikad ne bi utvrdilo ko je stvarni naručilac ove pošiljke, a da se Krstovići kriminalizuju i nanese im se ogromna šteta u svakom smislu – dodao je on.

Podsjetimo Budimir i Marina Krstović po presudi Višeg suda u Podgorici, oslobođeni su danas optužbi za šverc više od tone kokaina.

1 Comment
  1. E viva komentariše

    Pa vi ste u vlasti,sto se zalis

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.