Knežević potvrdio pisanje BORBE: Pošto Đukanović neće da se igra ringe ringe raja igraće se masne fote u Skupštini koja će ga smijeniti u narednih 15 dana

17

Svi poslanici parlamentarne većine, njih 41, potpisali su predlog DF-a o razrješenju predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, prenijela je BORBA ranije večeras, a pisanje našeg portala je potvrdio i predsjednik DNP-a i jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević na Twitteru.

On je napisao da pošto Milo Đukanović kaza da neće da se igra ringe ringe raja, onda će se igrati masne fote u Skupštini gdje ga čeka 41 poslanik koji će ga smijeniti u narednih 15 dana.

„Milo, čisto drugarski, da znaš, meni nisu dali da u zatvor unesem Ne ljuti se čovječe“, napisao je Knežević na Twitteru.

Kako je BORBA pisala, predlog su potpisali poslanici tri pobjedničke liste koji su se prethodno usaglasili da lider DEMOS-a Miodrag Lekić bude mandatar za sastav nove vlade.

Demokratski front je ranije danas pripremio predlog za razrješenje Mila Đukanovića sa pozicije predsjednika Crne Gore, zbog kršenja Ustava.

U predlogu se ističe da je Đukanović povrijedio član 95 stav pet Ustava Crne Gore, jer na razgovore o mandataru za sastav Vlade nije pozva sve predstavnike političkih partija zastupljenih u Skupštini Crne Gore, a što je bio dužan da učini.

U Predlogu se takođe ističe da je sasvim neustavno Đukanovićevo pozivanje na potpise poslanika kao uslovu za predlog mandatara jer takva obaveza po Ustavu ne postoji.

 

 

 

17 Comments
 1. Q komentariše

  I ????

  1. Q komentariše

   Joću reći ,pravosuđe je njegovo,Ustavni sud njegov RTCG njego,Pobjeda njegova,policuja njegova ,ANB njegova kafe kuvarica u Skupstini njegova?I sta ćemo sad?

 2. Q komentariše

  Joću reći ,pravosuđe je njegovo,Ustavni sud njegov RTCG njego,Pobjeda njegova,policuja njegova ,ANB njegova kafe kuvarica u Skupstini njegova?I sta ćemo sad?

 3. Rako B komentariše

  E to će vas spasiti 🤣

 4. Blaga noć komentariše

  I šta? Narod, glasači nijesu njegovi. Kad mu bude 150 hiljada ljudi pred kabinetom ili zgradom da protestvuje daće sam ostavku i još će se usrati u gaće. A dozlogrdio je i kamenu i drvetu, a ne narodu. I pravda je, ako ćemo pravo da pođe kako je i došao.

 5. KOTORANKA komentariše

  E JEDINO TAKO BI STE OBRADOVALI OVAJ NAPACENI NAROD ! TU SPODOBU I NJEGOVE POSLUSNIKE NA SVIM NIVOIMA TREBA RAZRIJEŠITI SVIH MOGUCIH FUNKCIJA ! JER NAPOKON ZEMLJU TREBA OCISTITI OD KOROVA .! NA RADOST CITAVOG NARODA CG !

 6. Ruzica komentariše

  I SAD CEMO OVAKO, TELEFONIRAĆE MU NEKO IZ U S EMBASSY I REĆI, ALO BESKORISNI SLUGO, TERAJ SE DA TE NE BI ZA UŠI ODVUKLI SA MESTA PREDSEDNIKA. Može i na englekom ako ne razumes ..

 7. Hela komentariše

  MILO KOKAINSKI! MILO NORIJEGA2-NETFLIX

 8. Hela komentariše

  MILO NORIJEGA2! NEW NETFLIX SERIES!

 9. Monarch komentariše

  Draga moja da ima ko da te poslusa.No vidis,nas 120-130.000 ne broje u narod CG.Sve ambasade kazu bez DF.Sta smo mi?STELT-NEVIDLJIVI BIRACI?

  1. Dusko komentariše

   Kako će ga smijeniti kada nema Ustavnog suda?

 10. BATO komentariše

  Mičite ZNOJAVOG

 11. Delta City. komentariše

  Daj Bože.

 12. Ivi komentariše

  Samo se sprdajte sa sobom i tonete sve dublje……

 13. Ivi komentariše

  Ni dugmići od vas neće ostati, blesave budale….

 14. Ivi komentariše

  😂😂😂😂😂😂😂😂

 15. Mastriht komentariše

  A, kako bez Ustavnog suda

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.