Kamion sa likom Đukanovića danas ispred Bijele kuće: Upoznajte čovjeka koji promoviše kriminal i korupciju!

Kamion sa likom Đukanovića danas ispred Bijele kuće: Upoznajte čovjeka koji promoviše kriminal i korupciju!

Na ulicama Vašingtona, ispred Bijele kuće danas je primijećen kamion sa natpisom: “Upoznaj predsjednika Crne Gore- Čovjek koji je u 2015. godine najviše doprinio promovisanju rganizovanog kriminala i korupcije-Milo Đukanović”. Fotografije je objavio portal malesija.org. Organizator je očigledno želio da skrene pažnju američke javnosti na dešavanju u Crnoj Gori.


Takođe, u propratnom baneru, kako piše pomenuti portal, stoji natpis: “Zaustavite diskriminaciju Albanaca u Crnoj Gori”, a uz to je stajala i albanska zastava. Poruka je napisana na engleskom jeziku.


Kako saznajemo, kamion sa likom Mila Đukanovića je obišao, osim Bijele kuće i zgradu Kongresa SAD-a, Ambasade Crne Gore, kao i predstavništvo EU i Stejt Department.

Ovo “iznenađenje” organizovala je mlada albanska grupa iz Detroita.

“Crna Gora nastavlja nezapamćenu propagandu prezentirajući svoju državu kao demokratsku državu u očima zapadnih zemalja. Naš cilj da ovom porukom pošaljemo u sliku u centru svjetske demokratije, i da upozorimo ko nas vodi već 30 godina, i nas i Crnu Goru”, rekao je Simon Siništaj, jedan od organizatora ove aktivnosti.

Slična aktivnost je organizovana u Njujorku 2016. godine.

Podsjećamo da je u 2016. godini kroz Projekat za izvještavanje o organiziranom kriminalu i korupciji (OCCRP) – mreža istražnih centara, medija i novinara, kvalifikovala tadašnjeg premijera, odnosno sadašnjeg predsjednika Mila Đukanovića kao osobu koja je povezana sa organizovanim kriminalom i korupcijom.

Related posts

3 Comments

 1. Goran

  Svaka čast ni srbin ne bi mogao bolje
  Ove ti je saradnja srba I albanaca zajdno
  Zajdno ate jači ovako ćete I Kosovo podijelit
  Srpska opozicija is crme gore nasli albance da im igra prljavu igru

  Reply
 2. Kikac

  Albanci ovo da organizuju? E to nije dobro. Kad nema nasih Srba da ovo urade tamo? Ko zna kakva su bagra ti albanesi tamo u americi. Svi rade sa drogom. I oni nekome da govore o kriminalu? MAda su za ovog naseg jada gospodara to sve u pravu! Kriminalac teski!

  Reply
 3. Vasilije

  Hrabri Albanci su pokazali koliko su superiorni. Bore se za svoje simbole a ne dozvoljavaju da budu umreženi u kriminal drpsa!?Mnogo je Srba u Ulcinju steklo imovinu a vrlo malo Rozajaca!?Hrabro i pošteno zaradjuje u svijetu kad im je drps i njihove sluge to onemogućilo u najvećem prirodnom potencijalu CG.

  Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *