Kaluđerović pregovara sa policijom: Pomahnitalog Borilovića ranio policajac pa ga on ubio

21

Pripadnici policije tragaju za Nenom Kaluđerovicem, koji je nakon što je uspio da ubije pomahnitalog ubicu Vuka Borilovića otišao sa mjesta teške nesreće, saznaje portal Standard.

Prema nezvaničnim informacijama u toku su pregovori Kaluđerovica sa policijom da se preda, ukoliko viši državni tužilac odluči da mu ne određuje pritvor.

Tokom rekonstrukcije cijelog događaja krvavi pir je trajao oko sat vremena, dok je Borilović iz lovačkog karabina ubijao jednu po jednu žrtvu.

Policiji je trebalo, prema riječima očevidaca dugo vremena da krene u akciju likvidacije napadača. U razmjeni vatre policija je navodno uspjela da rani Borilovića, ali je on uzvracao napad pa je i on teško ranio jednog od policajaca.

Kaluđerovic, koji je inače vjenčani kum jedne od žrtava, ubijenog Milana Mitrovića uspio je da mu priđe sa druge strane, gdje je bio nepristupačniji teren i da ga vec ranjenog dokrajči pucavši u njega.

21 Comments
 1. Jajaja komentariše

  Je li ovo onaj vođa komita na Belveder kada nisu htjeli Joanikija da puste na ustoličenje?

  1. marko komentariše

   junaku da sudite,da je policija mogla nesto da ucini nebi se pucalo 45 min po cetinju.sramota,ziv bio kaludjerovicu,junacka kuco

   1. IdiJoti MNE komentariše

    Junak? Baba,pucala na ranjenika koji leži i koji samo što nije iskrvario.

   2. Ptnk komentariše

    Lako mu ga je bilo ubit,kad ga je ovaj vec ranio,velite li!?
    Svaka mu cast,pokazao se sposobniji od pripadnika mupa.

  2. Jakov komentariše

   Jeste, vodja komita koji je vec lezao u zatvoru

 2. Bajro komentariše

  Desilo se što se desilo… Povratka nema. Ovaj nije trebao da se miješa u već podignutu akciju policije i odgovoran je za ubistvo. Dakle,propuštena je prilika da se počiniocu sudi. Odakle oružje ovome stručnjaku. Tragedija izločin . Ubijena djeca. Strašno… Krivac je svakako država ovako jadna i nikakva. Čuš,pregovara sa policijom. Svašta. Po obiželjima se može zaključiti o kakvoj se avetinji radi. Strahota !

  1. Q komentariše

   Da mu se sudi ? Nemoguće je suditi sumraku uma.

  2. Vojo komentariše

   Bajro,ili vec koji da si.
   Batali se takvih komentara da li je ili nije avetinja,jer je spasio ko zna koliko zivota ljudskih,i nemoj samo da neko pocne komentarisati i davati neke kvalifikacije pausalno,njemu nece biti lako na dalje i ubuduce,bez obzira bilo opravdano ili ne,on i njegovi su obiljezeni za uvjek.
   Nositi nekoga na dusi nije mali teret, zato postovanje za njegovu odluku, spasio je mnoge,a da li je bila i opravdana,nije na nama da sudimo.
   Svrsenome „poslu“ mane nema.
   „Zlo uciniti a od zla se odbraniti,tu zla nema nikakvoga.“

 3. Never mind komentariše

  Kaluđerović je takođe ubica, iako bi mnogi da od njega naprave heroja. Ako ne završi na sudu to će biti žalosno, bez obzira na okolnosti

  1. Tick komentariše

   A ti ne bi osvetio kuma?

 4. PERO komentariše

  Kaludjerovic je ubica i tako mu se mora suditi.
  Ljudima se sudi i kada udare lopova u svojoj kuci a tek ako ga ubiju
  Dakle Zakon mora biti za sve isti.
  Policija je bila na terenu i on nije smio da se petlja u tu akciju.
  Borilovicu je trebalo suditi ako je ikako bilo moguce a ne na ovaj nacin da mu civil presudjuje.
  Covjek jeste napravio teski zlocin ali je ocigledno bio obolio jer niko zdravog razuma to ne cini.

 5. Laki komentariše

  Jadna nam policija Milova..Adzic ministar Mup?! Komitsko Cetinje puno problema. Policija nula. Komita ubija komitu sa ledja, ali spasava Ct jos zrtava. Nije za orden, ali ni za vise od 6 mes pritvora zbog nekegalnog drzanja oruzja. Dakle, za tragediju je kriv ludak ubica i nesposobna policija Cetinja!

 6. Pantera komentariše

  Ovaj je neki umac u glavu taman kao i Ubica,na ovo Cetinje BOG bačio kletvu neku

 7. Pantera komentariše

  Ovaj je neki umac u glavu taman kao i Ubica,na ovo Cetinje BOG bačio kletvu neku

 8. General komentariše

  A odakle supermenu oruzje ?,sad ce bit glavna faca na fb

 9. Boka komentariše

  Svd neki strasni heroji,a kad treba odgovornost da se preuzme ona se hvata magla i bjezi,kao i vecina tarzan nacije,ne petljaj se dje ti nije mjesto kaludjerovicu,nego sad lijepo se predaj i odgovaraj,nebi me iznenadilo da ga je samo ovjerio jer ga policija vec ranila,strasan ,,heroj,,

  1. Tick komentariše

   Ubica mu je ubio kuma, nije se bezveze petljao u ovo

 10. Pelinovo komentariše

  Ovo smeće od cojeka pravo u zatvor.Za ono prvo ubistvo se izvukao za ovo nece pa neka glumi heroja ulice.Ovoga ludaka je trebala da ubije policija da je bilo kao sto nije!

 11. Rade Zec komentariše

  Kaluđeroviću treba orden dati što je spasio ko zna koliko života , a ne da mu se sudi, to bi bila sramota !
  Ne interesuje me koje je partije , crkve i nacije, Neno je junak !

 12. veljifilozodi komentariše

  nit će ovaj u pritvor jer bi onaj borilović naslagao i to policajaca što je bilo tamo a i one stručnjake iz ptj što se u životu nisu pobili. i onda mi pričate o nekim kapelama itd. cijela je cg pos oružjem, ovi što potpaljuju su samo u čitavo jer se toleriše lajanje slabijeg. a kako je rasulo u bezbjednosnom sektoru napravljeno za 2 god sve u neki inat CG i DPS itd. da ste svi koji ste odgovorni za to rasulo sebi stavili glavu u torbe jer sve što je nesto znalo da radi u policiji je marginalizovano. tako da niko nije bezbijedan.baš niko. a viđite koliko ima ocih glava kao borilović ne samo na ct, nego šo čitavoj cg na hiljade i hiljade.svuda oko nas. lako je bilo sprdat se ukrajincima

 13. Heroj komentariše

  Kakav pritvor. Šta ovi ljudi pričaju. Ovaj čovjek je heroj. Bog mu dao svaku sreću. Treba mu dati orden. Šta bi ovaj čovjek još uradio da nije bilo ovog hrabrog čovjeka

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.