Kaluđerović: Nema veće ironije i licemjerstva nego kada čelnici zetskog DPS-a saopšte da su posvećeni razvoju i prosperitetu Zete

1

Nositeljka liste Socijalističke narodne partije za Zetu Slađana Kaluđerović saopštila je da nema veće ironije i licemjerstva nego kada čelnici zetskog DPS-a saopšte kako su „posvećeni istinskom razvoju i prosperitetu Zete i svih njenih građanki i građanama“.

„Zaboravili su da se na spisku aktivista DPS-a, kojima je glavni akter afere „Koverta“ Slavoljub Stijepović podijelio 100.000 eura za kupovinu glasova, spominje i nosilac liste DPS-a na prethodnim lokalnim izborima u Zeti. Zaboravili su da su mnogi Zećani za vrijeme vladavine DPS-a bili izloženi progonu, ucjenjivanju i prijetnjama. Zaboravili su da se u prethodnom periodu od Zete samo uzimalo, a ništa joj se nije davalo. Zaboravili su da je i sudskim presudama potvrđeno da je kupovina glasova glavni metod kojim je DPS osvajao vlast u Zeti. Zaboravili su da su stavili interese partijskih čelnika na prvo mjesto i time postali saučesnici u srozavanju Zete“, kazala je ona.

Dodaje da su zaboravili da su Zeti dodijelili status opštine samo na papiru, kako bi se i dalje nastavila zloupotrebe njenih resursa za tuđe interese.

„Zato je nedopustivo da Zetom i dalje „vedre i oblače“ oni koji kupuju ljudske duše i njihovi mentori ogrezli u korupciji i kriminalu. Tome se konačno mora stati na put, jer Zeta nije ničija prćija, već će biti ono što zaslužuje – ponosna i časna opština u punom kapacitetu i sa svim onim što joj pripada. Zato aktuelnoj DPS vlasti u Zeti poručujem – vaše vrijeme je prošlo, dolaze neki novi ljudi, kojima su temeljni interesi Zete na prvom mjestu“, zaključila je ona.

1 Comment
  1. Anita komentariše

    DPS je posebna prica i takav je kakav je.A obrisi taj glib od rasada izmedju prstiju nogu.I ti bistris visoku pokitiku! O propalo se sve!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.