Drašković: Kad se DF tukao sa mafijom, mlade junoše Demokrata punili tonere u kontejneru SNP-a

0

Kada neka organizacija dugo traje, kao što je slučaj sa nekim konstituentima DF-a pa i samim DF-om, i to bez zloupotrebe državnih resursa, bez pomoći mafije i organizovanih kriminalnih grupa, bez podrške sa strane, a napadnuta od režima i Ambasade, onda to najbolje svjedoči o snazi ideje koja nas je okupila, ocijenio je Petar Drašković, funkcioner DF-a. On ističe da je pogrešan pristup pojedinih mladih lidera „da je u politici sve dozvoljeno, i da ne može nekome da svane dok drugome ne mrkne“.
“Pogotovo su pogrešni, nevaspitani i nemoralni bili metodi koji su korišćeni za borbu protiv opozicije. Nije nikakva tajna da su ove vještine trenirane i proigravane u Ambasadi koja je DF naciljala kao ključnu političku prepreku u realizaciji njihovog cilja vezanog za budućnost Crne Gore. Dok je nas režim hapsio, zatvarao, progonio i protiv nas montirao sudske procese kako bi zaustavio političkog protivnika koji mu je jedini uspio ugroziti poziciju neograničene vlasti, dotle su oni, koje teško možemo nazvati opozicionim  kolegama, išli od kuće do kuće i bestidno lagali protiv DF-a.  Vrijeme je majstorsko rešeto, pa vjerujemo, da će se brzo otkriti i kojim metodama su zapušena usta bivšem rukovodstvu stranke koju su, uz teške uvrede, napustile sadašnje „demokrate“, a da sa te strane niko nije odgovorio. Ne bi bilo dobro da se utvrdi da su i u ovom slučaju ponijeti sa sobom nečiji „radovi“ koji se mogu koristiti ne samo u naučne svrhe. Ako bi se to pokazalo kao tačno, veoma brzo bi svi saznali mnogo toga o metodama rada i načinu nastanka Demokrata nakon poraza Alekse Bečića na unutarstranačkim izborima u SNP. Takođe bi dobili puno informacija i o razlozima zbog kojih lideri Demokrata ne smiju javno da saopšte iz kojeg naroda dolaze, kojim jezikom govore, da li su vjerujući ljudi, kakav im je odnos prema NATO… Upravo ta određenja su predstavljala „stil života“, kako su to voljeli da kažu u vremenu dok su  kao činovnici SNP-a barjačili zastavama ove partije i kritikovali one koji su je napuštali, zaklinjući se na bezrezervnu lojalnost, smatra Drašković.
A što se tiče teme koju pokušavaju da prigrabe kao vlastito otkriće, nije naodmet da ih podsjetimo da su se Limenkom, Telekomom, KAP-om, Željezarom, Boksitima i drugim poharama režima bavili poslanici DF-a još u vremenu kada su mlade junoše radile na aparatu za kopiranje u kontejneru pokraj barake SNP-a.

Demokrate glasale za Ivicu Stankovića
“U političkom smislu
, mi smo te zloupotrebe potpuno razotkrili, ali konkretnih rezultata nema zbog činjenice da je presudni glas za izbor današnjeg VDT dao poslanik Demokrata. E taj šef tužilačke vlasti, koga su izabrale i Demokrate, neće da radi svoj posao, neće da hapsi za Limenku, Telekom, itd, ali hoće za izmišljeni državni udar. Danas je u zatvoru član predsjedništva DF-a Milan Knežević, zbog montiranog političkog procesa, dok se desetinama naših ljudi sudi, na osnovu lažnih optužnica koje dolaze od takvogtužilaštva.  Bilo bi pošteno, prije nego postavite pitanje o glasanju za Ustav, i citirate podmetnute špijunske izvještaje iz Ambasade kojoj očigledno bespogovorno sve vjerujete, čak dotle da su vam odatle određivali s kim možete a s kim ne u koaliciju, šta smijete reći a šta ne, da se izvinite građanima što ste izabrali Ivicu Stankovića za VDT. Tada bi bar malouvjerljivije zvučala vaša briga za pravdu i  možda bi predizborne prijetnje lidera Demokrata djelovaleuvjerljivije, jer je tužilaštvo isključivi krivac što ništa nijeurađeno po ovom pitanju, piše u saopštenju koje potpisuje Drašković.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.