Joksimović: Član sam Nove srpske demokratije, Milačić nije dobio moje ovlašćenje da bilo šta demantuje

1

Profesor Milisav Joksimović iz Bara čije ime se danas našlo na spisku članova novoformiranog Opštinskog odbora Nove srpske demokratije Bar, što je najprije objavljeno u medijima, potvrdio je u izjavi za „Barski portal“ da je on član pomenute stranke, te da je člansku kartu potpisao u prisustvu njenog lidera Andrije Mandića u Podgorici.

Joksimović je ovim negirao navodni demanti koji je u njegovo ime, kako je podvukao, neovlašćeno izdala Prava Crna Gora i njen predsjednik Marko Milačić.

„Ne želim da se od ovoga pravi nikakva predstava. Ja sam član Nove srpske demokratije Andrije Mandića i prihvatio sam članstvo u Opštinskom odboru te stranke u Baru. Jeste me nakon informacije o tome pozvao Marko Milačić, ali ga nisam ovlastio da u moje ime bilo šta demantuje. Ne stojim iza tog demantija. Ja sam u Novoj srpskoj demokratiji, i nemam ništa protiv bilo koga“ – kazao je Joksimović „Barskom portalu“

1 Comment
  1. NIKO99 komentariše

    Najbolji su ovi što im se nezna božijega križa. Mogu da upanu na bilo koju listu i zauzmu kojubilo poziciju a za bilo koju partiju. Ovo su pravi borci za demokratiju i srpstvo. Neopredjeljeni, neograničeni, nekontrolisani i materijalno obezbjeđeni.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.