Joković uputio čestitku patrijarhu Porfiriju: Vjerujem da ćete uspješno predvoditi pravoslavni narod i sačuvati jedinstvo SPC

3

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore, Vladimir Joković, u ime partije i svoje lično ime, uputio je čestitku Porfiriju, arhiepiskopu pećkom, mitropolitu beogradsko-karlovačkom i patrijarhu srpskom, saopšteno je iz SNP-a.

“Vaša Svetosti, najiskrenije čestitke povodom izbora za nasljednika trona Svetog Save. Vjerujem da ćete nastaviti obnovu duhovnosti, doprinijeti očuvanju mira i uzajamnog poštovanja svih naroda na ovim prostorima, uspješno predvoditi pravoslavni narod i sačuvati jedinstvo Srpske pravoslavne crkve”, poručio je Joković u čestitci.

3 Comments
 1. Ivi komentariše

  VJERUJEMO da će tebe prepoznati. Pomoći ćemo mu.

  4
  2
 2. Žile komentariše

  Može Joka sve. Do podne komunjara, od podne kvazi vernik. Kad je u Plužinama tribina SK Joka u prvi red. Kad je Vladika u Pž Joka u prvi red. Džaba se reklamira jer crvena banda tj sekta ne ide pod ruku sBogom.

  6
  2
  1. Milan komentariše

   Poslije izdaje oko Katnića džaba mu je sve, nikakvo maskiranje više ne pomože… Dako ga ubuduće jedino Bečić primi na listu, mada i kod crne Ure će oni otići samo da ostanu živi….

   6
   2
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.