Joković o ponudi DF-a za resetovanjem odnosa: SNP je otvoren za saradnju!

6

Potpredsjednik Vlade Crne Gore i predsjednik SNP-a Vladidmir Joković izjavio jeda će se partijski organi SNP-a odlučivati o ponudi DF-a koja se tiče resetovanja odnosa među partijama bivše parlamentarne većine.

On je za TV Vijesti saopštio da je SNP načelno otvoren za saradnju sa svima koji će raditi na ispunjenju njihovih prioriteta poput popisa stanovništva, Otvorenog Balkana, borbe protiv kriminala i korupcije, Zakona o porijeklu imovine, izbora Sudskog savjeta, Ustavnog suda.

 

– SNP je pokazao svoju širinu i mogućnost razgovora sa svim političkim subjektima, i ja kao čovjek sam to pokazao i spreman sam da razgovaram, ali svi moraju znati da je jedan od ključnih prioriteta, osim potpisivanja Temeljnog ugovora, potpisa Otvorenog Balkana, borbe protiv kriminala i korupcije, Zakona o porijeklu imovine, izbora Sudskog savjeta, Ustavnog suda, sve ono što nama treba, da je jedan od ključnih zahtjeva SNP-a put prema EU. Ako svi ti koji pozivaju hoće nedvosmisleno da budu posvećeni tome, SNP je spreman sa svima razgovara – kazao je Joković.

6 Comments
 1. Zdravko Stanišić komentariše

  😪😪😪😪😪Obaraj bre ovo.Na čiju si listu bio govedo pivsko polupismeno?

 2. Q komentariše

  Da nije bilo DF-a i njihovog velikog srca SNP odavno ne bi postojao.

 3. Jakov komentariše

  A ko tebe glupane pita za dogovor. Ti si taj koji zavisi sad od Demokrata, koje ce te vratiti u klupu, ali skolsku dako skolu zavrsis vise. Pih

  1. Rade komentariše

   Rekose demokrate, megatrend strucnjaci 🤣

 4. Ivi komentariše

  Zinula ti guzica, kao i drugima. Biće mir, ćao fukaro!

 5. Ivi komentariše

  BIĆE MIR, da se ne izazovu sukobi jer su to htjeli, A VI KRKAJTE BRAVETINO, PA MIJENJAJTE MJESTA, koze polupismeni i nalokane, biće mir!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.