Joković: Nikšićani, izađite na izbore i dajte doprinos pobjedi koalicije “Za budućnost Nikšića”!

5

Koristim priliku da pozovem sve članove i simpatizere Socijalističke narodne partije u Nikšiću da u nedjelju masovnije nego ikada izađu na birališta, i da svojim glasom za koaliciju „Za budućnost Nikšića“ daju doprinos pobjedi i toliko neophodnim promjenama u ovom gradu, poručio je predsjednik SNP-a Vladimira Jokovića.

“Na pobjedničkoj listi su prepoznatljiva imena naše partije, ljudi koji zaslužuju da dobiju podršku građanki i građana Nikšića. Trideseti avgust će dobiti posebno na cijeni, kada do nogu potučemo DPS i njihove satelite, koji su i ovaj grad doveli do propasti. Još jednom podvlačimo činjenicu da SNP-om  upravlja jedino naše čestito članstvo i na to smo posebno ponosni”, naveo je on.

Joković je naglasio da daju riječ građanima u Nikšiću da će već 15.marta, poslije ubjedljivog trijumfa, krenuti u izgradnju bogatijeg i ljepšeg grada.

“Socijalistička narodna partija će svim svojim bićem biti dio novog, demokratskog i evropskog Nikšića. U susret obilježavanju Dana naše partije najljepši poklon biće trijumf u Nikšiću!  Put promjena je nezaustavljiv! Zaokruži broj 4!!!”, poručio je Joković

5 Comments
 1. Živko komentariše

  Tako je, Niksicani su pokazali šta mislе o Dps-u, i njihovoj politici, na izborima 30.avgusta. Sad samo da potvrde, jos jace.

  11
 2. Darko komentariše

  E Jokovicu ,,,,,, ko te nezna skupo bi te platio , ti si bas kalibar i neko ko ce pricati ,,, Smjesan si puno i jadan !!

  1. Lazar komentariše

   Jesi primio sendvič, darko?Što nas više mrzite, mi smo sve jedinstveniji, bolji i veći.

  2. micki komentariše

   E Mehmete ne valja ti posa

 3. micki komentariše

  Mislim na Darka laznoga

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.