Ibrahimović prijeti: Ako se ne popravi ponašanje Srbije na graničnim prelazima, tražiću reciprocitet!

4

Nadam se da će posjeta premijera popraviti bilateralne odnose sa Srbijom, jer ako se to ne desi tražiću reciprocitet, izjavio je potpredsjednik Vlade i ministar kapitalnih investicija Ervin Ibrahimović na današnjoj sjednici Vlade Crne Gore.

– Nadam se da će Vaša posjeta doprinijeti jačanju bilateralnih odnosa i da naši građani neće zbog svojih ubjeđenja biti maltretirani na granici sa Srbijom. Nadam se da ćete svojim autoritetom da skrenete pažnju da je demokratija proces koji moraju shvatiti i naše kolege iz Srbije. Ako se ti odnosi ne poprave, tražiču reciprotitet, odnosno da i Crna Gora tako da štiti svoje građane – rekao je Ibrahimović tokom rasprave o Predlogu platforme za zvaničnu posjetu predsjednika Vlade Crne Gore Dritana Abazovića Srbiji, 29. i 30. juna.

 

4 Comments
 1. Bajro komentariše

  Ako u Srbiju ne ulazi svaka šuša i maruša ni mlijeko onda nije bijelo. Koliko svakog časa pređe granicu ti pojma nemaš,… Niko nije maltretiran . Ako će mi pravo crnogorska strana to radi svojim građanima. Ti druže mrziš Srbiju i to je tvoja reakcija za koju te treba maltretirali. Nikoga niko ne maltretira a da ne zasluži. Vi dobijete diplomatske pasoše pa vam se čini svuda ste kao ovdje gazde. E,ne može da pljuješ po Srbiji i da te dočekaju raširenih ruku. Ako nijesi znao da su na prellazima sve tvoji sunarodnici (većina) Sem toga ko si ti da tražiš reciprocitet. Ima li propis ? Goveda nepismena.

  1. CG komentariše

   Kako se krme vlaško razumije u propise i međunarodne standarde 🙂

 2. KOTORANKA komentariše

  ZAPALO TE ,OD BITANGE ,PA SE PRSIS ! NISTA DOVIJEKA ,ZAPAMTI !

 3. Komsija odozgo komentariše

  Ničija nije do zore gorela, „Zlatane“.
  Upamti dobro.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.