HONOR 70 5G: Telefon premijum izgleda i performansi

0

HONOR 70 5G je konkurentan telefon srednjeg ranga, koji zapravo mnogo više liči na flegšip uređaj od većine drugih koje vidimo po ovoj ceni. I taj vrhunski kvalitet ne može da vam ne skrene pažnju.

Za one koji su u potrazi za laganim i elegantnim pametnim telefonom, HONOR 70 bi apsolutno trebalo uzeti u obzir.

Nastavlja se tradicija vrhunskog dizajna
Telefon ima privlačan dizajn, sa poleđinom koja se može pohvaliti i reflektujućim dijamantskim šablonom i svetlucavim efektom.

Ekran je jednako privlačan kao i dizajn telefona – svetao je i smeo, i bićete zadovoljni kada gledate serije ili igrate igrice na njemu.

U pitanju je izvrsni OLED ekran sa zakrivljenim ivicama, visokom rezolucijom i osvežavanjem od 120 Hz – nešto što retko viđate na telefonima koji ne spadaju u premijum klasu.

To daje uređaju još jedan vrhunski element i čini ga neverovatno prijatnim za korišćenje.

Svestrane kamere za sve uslove
Nakon i više nego dobrog prošlogodišnjeg HONOR 50 modela, proizvođač je povećao snagu kamere sa novim Sonijevim senzorom od 54 MP. Ovaj sjajan senzor prate ultraširoka (122-stepena) kamera od 50 MP, kao i običan bokeh senzor od 2 MP.

Glavna kamera odlično obavlja posao u svim uslovima upotrebe i zaista se pokazala kao svestrana koja može zadovoljiti potrebe različitim profilima korisnika.

Ni prednja kamera od 32 MP vas neće ostaviti ravnodušnim i zadovoljiće sve vaše selfie potrebe.

Sistem kamera je takođe prošao kroz redizajn koji sada telefonu daje elegantniji izgled. Naime, dve različite kružne izbočine kamere više nisu povezane podignutim delom, što daje zadnjem delu telefona jednostavniji i “čistiji” izgled.

Performanse su mu srednje ime
Telefon stiže sa operativnim sistemom Android 12, povrh koga se nalazi korisnički interfejs Magic UI 6.1.

Za brze i glatke performanse zaslužna je Snapdragon 700 serija čipseta. Radi se o 6-nm 778G+ 5G čipsetu, koji je dovoljno moćan za sve vaše potrebe.

Tu je i 8 GB RAM memorije i 256 GB skladišnog prostora.

Ipak sve bi to bilo ništa da baterija telefona to ne može da isprati. Srećom, HONOR 70 ima bateriju kapaciteta 4800 mAh, koja je i više nego sposobna da istraje. Uređaj pritom dolazi sa brzim punjačem od 66 W, koji će za svega dvadesetak minuta napuniti telefon do 60 odsto, što vam je dovoljno za sve dnevne aktivnosti.

Podržano je i reverzibilno punjenje.

(Telegraf)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.