Funkcioneri Demokrata najavili Bečićevu kandidaturu za predsjednika (FOTO)

2

Više funkcionera Demokratske Crne Gore objavilo je na svojim nalozima na društvenim mrežama fotografiju lidera partije Alekse Bečića sa porukom „Moj predsjednik“.

Generalni sekretar Demokrata Boris Bogdanović saopštio je sinoć da članstvo, funkcioneri i odbori partije slobodno mogu da izražavaju svoje političke stavove i u medijima i na društvenim mrežama.

„Mi smo, kao partija, pružali ruku saradnje građanskim partijama, zato što je to bilo odgovorno i državnički. Upozoravali smo da članovi naše partije iskazuju potrebu da Demokrate imaju svog kandidata na predsjedničkim izborima, ali smo zarad zajedničkog dobra pokušali da sa Pokretom Evropa sad napravimo strateški dogovor. Sada, kada je jasno da dogovora sa Evropom sad nema, očito postoji većinska želja članova i odbora koji šalju poruku GO da donese odluku o vlastitom kandidatu. Članstvo i odbori, u demokratskom duhu, imaju pravo na ovakav stav, imaju pravo na želje, imaju pravo da iskazuju interesovanje, ali odluka o tome ko će biti kandidat, biće donešena demokratski, partijski odgovorno i transparentno na Glavnom odboru koji će biti održan veoma brzo“, saopštio je Bogdanović.

Opštinski odbori Demokrata u Podgorici u Pljevljima saopštili su ranije da se privode kraju aktivnosti oko prikupljanja potpisa podrške kandidatu Demokratske Crne Gore na predsjedničkim izborima.

Oni su pozvali birače da daju glas isključivo njihovom predsjedničkom kandidatu.

2 Comments
  1. qyu komentariše

    Bravo,moj nije !

  2. Amfiteatar komentariše

    Bečiću, toliko si poslušan ambasadama da si dozvolio sebi da te danima javno ponižava politički anonimus i dođoš iz Singapura, za kojeg niko nikad nije čuo i čija je kompletna porodica na čelu sa babom decenijama glasala DPS, koji je izdao i DF i SPC na čijim leđima je došao u priliku da bude ministar. Jako naivno i nedržavnički sa tvoje strane. A zašto sva ta poniženja? Da bi po nalogu ambasada i iz lične sujete naudio srpskom narodu i njegovim političkim predstavnicima? Da bi naudio DF i njegovom predsjedničkom kandidatu? Jer ti si opčinjen idejom i potrebom da dokažeš da si ti sada građanista modernih europskih shvatanja, koji se odriče svoje,, ružne “ prošlosti iz SNP? Kako jadno, čak i za tebe Bečiću! Razmisli malo!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.