Fudbalski klub Jezero poslednje počelo pripreme, problemi sa snijegom poremetili planove

0

Klubovi Telekom 1. CFL-a, pripremaju se za nastavak sezone, svi, pošto je i Jezero danas počelo prozivkom trenera Milije Savovića.

Plavljani su posljednji “upalili motore”, opravdano, pošto zbog snijega nisu bili u prilici da se pripremaju u Plavu i Beranama gdje igraju domaće utakice u Prvoj ligi.

“Organizaciono nismo mogli prije, pošto je u Beranama 30 centimetara snijega ali smo uspjeli da riješimo probleme. Prozivku smo obavili na kampu Fudbalskog saveza, na čijim ćemo terenima i odraditi dio pripreme, dok su nam u susret izišli i sportski prijatelji iz Budućnosti, pa ćemo prema potrebi trenirati i na njihovom pomoćnom terenu – objasnio je Savović.

Jezero je prevazišlo očekivanja i ciljeve u prvom dijelu sezone. Plavljani su dokazali da su sa pravom članovi domaće elite i zauzeli su 7. mjesto sa 22 boda nakon jesenjeg kalendara.

– Uspjeli smo i da pojačamo pozicije koje je trebalo. Iz Budućnosti nam je pristupio omladinski reprezenattivac Petar Vuković. Talentovan mladić, koji igra na poziciji lijevog beka i uz to ima ispod 21 godine, što nam je veoma važno zbog pravila takmičenja. Očekujemo da nam se uskoro priključi i Senegalac Mendi iz OFK Titograda, koji može igrati na oba ofanzivna krila.

Iz Jezera je bilo i odlazaka.

– Raković, Lekić i Tmušić su odlučili da se vrate u FK Berane, dok je Vukićević slobodan u izboru sredine. Mi nismo završili sa pojačanjima, u Jezeru su na probi dvojica Argentinaca i vidjećemo kako će se odvijati pripreme. Do 25. januara smo na Starom aerodromu, a potom pripreme nastavljamo u Budvi – zaključio je Savović

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.