Dvostruki aršini Miodraga Lekića: Nije htio da vrati mandat, a sad to traži od Anke Vukićević

1

Glavni odbor DEMOS-a, na sjednici je zatražio da Anka Vukićević vrati poslanički mandat jer je, kako tvrde iz ove partije, više dobila nego što je doprinijela stranci, ne uspijavajući čak ni da u statusu poslanice formira opštinski odbor u Nikšiću. Međutim, čudno je da DEMOS traži od poslanice Vukićević da im vrati mandat, s obzirom da lider te stranke Miodrag Lekić nije želio da vrati mandat kada je napustio redove Demokratskog fronta. Naprotiv, svoje mandate su tada zadržali i Goran Danilović i Radovan Asanović, koji su u skupštinske klupe ušli sa kvote DF-a. osim što nijesu vratili mandate, oni su ušli i u Vladu izbornog povjerenja, koju je predvodio Milo Đukanović.
Glavni odbor DEMOS-a na sjednici izabrao je nove članove predsjedništva, dok je za v.d. predsjednice Izvršnog odbora, izabrana Lucija Đurašković.
Novi članovi Predsjedništva su Viktor Dedaj, Maja Vučelić, Avdo Gorčević, Igor Jovović, Savo Vujošević i Tina Raičević.
“Na sjednici GO DEMOS-a je iskazana čvrsta privrženost poštovanju bazičnih postulata stranke, kao građanske, dosljedno opozicione, partije koja se bori za pobjedu širih vrijednosti pravne države i građanske demokratije”, istakli su iz ove partije.

1 Comment
  1. manemojte komentariše

    On je mandat osvojio svojom pojavom, a Anka njegovom.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.