Dragan Marković pozvao Vladu Crne Gore: Vratite srpskog ambasadora u roku od pet dana, inače ću pozvati građane Srbije da ne ljetuju kod vas

11

Predsjednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma pozvao je Vladu Crne Gore da u roku od pet dana vrati srpskog ambasadora u Podgoricu Vladimira Božovića kojeg je prethodna crnogorska vlast proglasila personom non-grata 28. novembra prošle godine. Ukoliko to nova izvršna vlast na čelu sa Zdravkom Krivokapićem  to ne učini, čelnik grada Jagodine je najavio da će pozvati građane Srbije da ne ljetuju na crnogorskom primorju.

On je istakao da srpski turisti ne trebaju da pune budžet države koja je “protjerala ambasadora Srbije”.

-Crna Gora je protjerala ambasadora Srbije iz Podgorice, a sa druge strane želi da srpski turisti odlaze u Crnu Goru i da pune budžet Crne Gore. Ukoliko u roku od 5 dana premijer Krivokapić i crnogorska vlada ne vrate srpskog ambasadora u Podgoricu, ja ću u Skupštini Srbije pozvati sve građane Srbije da ne idu na more u Crnu Goru.

On je izrazio nadu da će njegova poruka stići do crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića, sa kojim se, kako kaže, vidio prije dva mjeseca. Tada mu je rekao da se nada da “neće biti isti kao Milo Đukanović koji je vodio srbomrzačku politiku”.

-Krivokapić se na te moje riječi samo nasmijao i ništa nije odgovorio. I sada ga javno prozivam. I šta mi da radimo kada je u Srbiji veća prosečna plata, kada u Srbiju dolaze investitori, a ne idu u Crnu Goru, pa nismo im za to krivi mi, ni Vučić ,ni Dačić. I znate kada Crna Gora može da stigne Srbiju u ekonomiji ili bilo kom drugom smislu ? Kada bi mi išli peške, a oni da voze motor Kavasaki – znači nikada. Čekam odgovor Zdravka Krivokapića, da li će vratiti srpskog ambasadora u Podgoricu. Ja ovo radim u svoje ime i u ime svoje stranke i ne radim ni po čijem nalogu, ni predsednika Srbije, ni nekog ministra ili Vlade Srbije-poručio je danas predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, na obilježavanju 17 godina postojanja i krsne slave Jedinstvene Srbije u Jagodini.

Iznenađujuće ponašanje Krivokapićeve Vlade

Marković je dodao da ponašanje nove Vlade Crne Gore iznenađujuće kako za Srbiju, takoi za one koji su je glasali i bili protiv nje.

– Želim da pošaljem poruku i novoj Vladi Crne Gore. Ukoliko gospodin Zdravko Krivokapić, premijer Crne Gore, misli da iskoristi glasove za jednokratnu upotrebu onda se grdno prevario. Nisu to glasovi za koje je Srbija davala smjernice za koga da glasaju građani Crne Gore, već je to bio program aktuelnog premijera Krivokapića i koalicije na čijem je čelu bio. Pustite vi tu ljubomoru, pošto je Srbija bolja od vas i vi ne možete da stignete Srbiju ni kada je u pitanju ekonomija ni kada su u pitanju vakcine. Daćemo vam mi vakcine i daće vam predsjednik Srbije Vučić da se vakcinišu građani Crne Gore i Srbija hoće da sarađuje sa svim republikama bivše Jugosavije. Ali ova crnogorska vlada je veliko iznenađenje i za one koji su za nju glasali i za one koji su bili protiv u Crnoj Gori- kazao je Marković.

 

11 Comments
 1. Kiki komentariše

  Xaxaaxxaxaaxaaxa kakva je ovo debilcina!

  15
  9
  1. Boro komentariše

   Partneri DFa u Srbiji! Ovo Manda i ekipa podrzavaju.

   6
   6
 2. Mladen komentariše

  Kakav je ovo debil. Slobodno pozovi da ne dolaze.

  16
  9
 3. Liki komentariše

  “I znate kada Crna Gora može da stigne Srbiju u ekonomiji ili bilo kom drugom smislu ? Kada bi mi išli peške, a oni da voze motor Kavasaki – znači nikada.”
  Ovo samo moze da izjavi neko ko iskreno zeli da se odnosi Srbije i CG nikad ne poprave!
  Ignorisite OVO!

  10
  6
 4. Pera kojot komentariše

  Pi zastiđa

  9
  3
 5. Anakin komentariše

  Blama ovoga.

  9
  3
  1. Marko komentariše

   Palma pukao,debilxina

   6
   3
 6. Iskra komentariše

  Ako ova splacina pozove Srbe da ne dolaze u CG, vise ce ljudi doci nego ovako.

  4
  1
 7. Rade komentariše

  Jos malo pa vise necete ni krit da su Vucic i Milo kao praseca muda. Zajedno protiv crkve i nove vlade a kao fol posvadjani. Samo glupi i oni koji su fukare to ne vide ili zbog neke koristi ne zele da vide.

  4
  2
 8. Kišobran komentariše

  Ovaj ima dijagnozu, ne treba mu davati prostor u medijima nego u ustanovi gdje se takvi liječe. Bolest je svačija.

  3
  1
 9. Lale komentariše

  O buuuuudallllllleeeee!!!!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.