Dragan Marković Palma: Kad je Srbija agresor što nijeste tražili vakcine od NATO-a!

11

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma je, gostujući danas na PRVA TV rekao da je nedavno telefonski razgovarao sa premijerom Crne Gore Zdravkom Krivokapićem.

”Ne može niko Srbiji da određuje ko će biti njen ambasador i ne može sa Srbijom čas ovako, a čas onako. Ja sam telefonom pozvao Zdravka Krivokapića i to sam uradio sam i nisam to uradio po nalogu ni predsednika Srbije ni Vlade Srbije. Zdravko Krivokapić je veliki gospodin. Pozvao sam ga uveče u pola 12 i on je prihvatio razgovor i ja sam mu na tome puno zahvalan. Ja ne želim da pričam o detaljima tog razgovora, ali ja sam zaključio da Krivokapić ne odlučuje sam, da ima neko iznad njega ko odlučuje, ne znam ko”, kazao je Marković.

Kako je dodao, Krivokapić mu je rekao   “predložite ponovo Vladimira Božovića za ambasadora”.

“Božoviću je prošle godine zatraženo da napusti Crnu Goru zato što je Podgoričku skupštinu iz 1918. godine nazvao – „slobodnim izrazom narodne volje za ujedinjenje sa bratskom Srbijom“. Da li je Vladimir Božović naneo bilo kakvu štetu Crnoj Gori i njenim građanima tom izjavom. Nije. Pa nije to prekid fudbalske utakmice zbog magle. I ne može niko Srbiji da određuje ko će biti njen ambasador. Mi smo Crnoj Gori dali vakcine, a oni su član NATO pakta. Što nisu tražili od njih da im daju?”, rekao je Marković.

11 Comments
 1. Peko komentariše

  Grok grok

  17
  18
 2. Рале komentariše

  Krmak Palma je osvedoceni neprijatelj tzv. Srpskog sveta ili saveza Srpskih zemalja! Sto bi se reklo, pomoravski separatista.

  11
  14
 3. ja lično komentariše

  Pi smrdo jedna zadrigla . E zbig takvih Srba necemo nikada više sa vama. Ološu Šizojev. Vazda braća,sluge nikad!!! Df= Sns. Ko ne shvata šta nas ceka u Vojvodinom srpskom svetu je jako glup

  10
  20
 4. Realan komentariše

  E NE PRODJE NI 5 DANA A VEC NABIJANJE NA NOS DONACIJE.TO SE ZOVE VASA POSLA .SRAM TE BILO PRIPLODNI JORKSIRU.MOJ JE PRADJED NA MOJKOVCU SA HILJADAMA CRNOGORACA OSTAVIO KOSTI DA SE VASA VOJSKA POVUCE IZ SIGURNE PROPASTI.JA SAM PONOSAN NA TO I TAKO SE GINE ZA BRACU I SVOJE NAJBLIZE.TI OLOSU LJUDSKI ISPJEVAJ PJESMU O VAKCINAMA DAKO TO UDJE U ISTORIJU.

  13
  10
 5. crni komentariše

  Palma ne seri. Nama ste dali 2000 a Bosni i Sv Makedoniji dva, tri puta vise pa znaci li to da su vam oni veci prijatelji? Dajte im jos po 10 hiljada slobodno pa neka vas napadaju zajedno sa siptarima iz Makedonije a Bakir neka napada Republiku srpsku. To su vam prijatelji??

  5
  8
 6. Bajo net komentariše

  Ovoga krmka nije vrijedno ni komentarisati.Samo mi nije jasan ovaj Zdravko koji mu se djavo javljao umjesto da ga je poslao u pm?

  6
  6
 7. Novopečeni Staropodgoričanin komentariše

  Mrs botine Urine i Zdravkove! Mrš na portal Viesti. Boli istina, a? Vi volite samo da vas zapad kar*či.

  6
  2
 8. Marko komentariše

  Trazili su vakcine vasi podrepasi,samo nijesu htjeli 100.000 drigih,A 2000 je smijesno,zazo palma ne trabunjaj.

  1
  3
  1. Pera kojot komentariše

   Ip krme Srbijansko.prevrnulo korito prase

   1
   2
  2. Pera kojot komentariše

   Ip krme Srbijansko.prevrnulo korito prase

   2
   3
 9. Sotonjara! komentariše

  J bm tebe i smrdiju i vakcinu, mrš u 3lpm đilkošu?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.