budva-izbori-header
budva-izbori

DPS: Zbog počasti žrtvama sa Cetinja nećemo učestvovati u raspravi na sjednici

2

Klub poslanika Demokratske partije socijalista obavještava javnost da zbog pijeteta prema žrtvama tragedije na Cetinju, nećemo uzimati učešće u raspravi na današnjoj sjednici Skupštine, poručuju iz ove stranke.

– Naime, po svakoj tački dnevnog reda govoriće po jedan predstavnik Kluba kako bi saopštio politički stav ali nakon toga nećemo raspravljati po navedenim tačkama kako bi izbjegli polemiku i na taj način dali doprinos u prevazilaženju ovog jako teškog momenta i za Prijestonicu i za Crnu Goru, dodaju oni.

DPS vjeruje da ovo nijesu dani kada je potrebno ulaziti u političke rasprave i podizati tenzije, već je potrebno da kao predstavnici građana pokažu odgovornost i daju doprinos smirivanju strasti u društvu, prije svega kroz odgovornost za javnu riječ u Skupštini Crne Gore.

– Pozivamo i ostale klubove poslanika da odmjerenim ponašanjem zajednički pošaljemo poruku da je društvu potrebno više razumijevanja, tolerancije i dijaloga, kako se više nikada ništa slično ne bi ponovilo, zaključuju oni.

2 Comments
  1. Jakov komentariše

    E licemjeri smrdljivi. Pa sto niste sjednicu odlozili onda. Pih

  2. Radonja komentariše

    Mrs bagro licemjerna lopovska.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.