DPS se više ničega ne stidi: Zatvorili fabrike, prodali ih svojim tajkunima, građane ostavili bez hleba, a sada u kampanji obećavaju 10.000 radnih mjesta!

7

SKY Pokret „Svi za naš Grad“ na čelu sa Ivanom dr Vukovićem predstavio je neke od projekata koji će činiti okosnicu razvoja Podgorice u naredne četiri godine. Posebna pažnja, kako su kazali, biće posvećena otvaranju novih radnih mjesta, saopšteno je iz Pokreta.

“Ono što je najvažnije za kvalitet života građana Podgorice, nastavićemo posvećeno da radimo na otvaranju novih radnih mjesta”, rekao je Vuković.

Nakon preko tri decenije razaranja domaće privrede i poljoprivrede, uništenih fabrika i gubitka desetina hiljada radnih mjesta, DPS se sakriven iza imena lažnog pokreta u Podgorici sjetio da je problem- nezaposlenost. Otrovni cinizam i bestijalnost u porukama i ponašanju SKY funkcionera nema granica, ali je to i očekivano od predstavnika stranke koja je uvijek bila samo produžena ruka organizovanog kriminala i nekolicine domaćih tajkuna.

“Zato ćemo nastaviti da radimo na korišćenju ogromnih potencijala kroz realizaciju projekta biznis zona, ali i da pružamo još snažniju podršku razvoju preduzetništva, a sredstva za ovu namjenu biće dvostruko veća“, obećao je Vuković, tretirajući građane Podgorice ne kao ljude i sugrađane, nego kao osobe koje nemaju pamćenje i elementaran nivo inteligencije.

Ponešen lažima i lažnim obećanjima, Ivan dr Vuković je na kraju predstavljanja obećao da će u naredne četiri godine Podgorica dobiti 10.000 novih radnih mjesta, što će, po njemu, dovesti do eliminacije problema nezaposljenosti. Time je svu demokratsku javnost podsjetio na nekadašnje laži svoga šefa Đukanovića i njegovo obećanje da će biti otvoreno 40.000 radnih mjesta, koje forsirao tokom predizborne kampanje za parlamentarne izbore daleke 2012. godine.

Prema riječima Ivana dr Vukovića, u SKY pokretu danas “znaju mnogo više nego što su znali prije četiri godine, mnogo su iskusniji, imaju mnogo više samopouzdanja, imaju mnogo veći motiv, energiju i želju da nastave jer znaju šta je to 200.000 ljudi u glavnom gradu“. Kao najgori gradonačelnik Podgorice u njenoj istoriji, koji je cio svoj mandat protraćio u druženju sa subnorovcima, DPS penzionerima i apoteozama Josipu Brozu, te bespogovornom ispunjavanju svih želja tajkuna bliskih DPS-u, Vuković se na kraju svoga mandata sjetio novih radnih mjesta i očuvanju duha stare Podgorice. A i on i njegovi prethodnici su preko tri decenije činili sve da i radnike ostave bez posla i perspektive, ali i razore duh stare Podgorice.

Jedno je sigurno: stid ne stanuje u lažnom pokretu Ivana dr Vukovića, njegovoj DPS i njenim satelitima. Zbog toga i svega pobrojanog će 23. oktobra dobiti zasluženi šamar ogromne većine građana Podgorice.

7 Comments
 1. Ivan M komentariše

  Kakva je crkvena vlada , ispadoše DPS -ovci dobri 😁

 2. Viktorija komentariše

  Vukovic je neznalica obicna. Znam tu felu ljudi, odnosno neljudi. Kako ga samo nije sramota. To je gradonacelnik koji cascava konobarice po Podgorici, iz dzepa je dao kuvarici 950 e. Nase pare su to Vukovicu. Tuzilastvo treba da se pozabavi kriminalom u Glavnom gradu.

  1. Q komentariše

   Svejedno Vuković,Spajić ili URA-SNP koalicija zla.

 3. Q komentariše

  Svakom lopovu drugi lopov je najbolji i najposteniji.Samo lopov može reći da je DrPS dobar.

 4. Q komentariše

  Samo lopov može reći da je DrPS dobar.

 5. Boki komentariše

  Nije problem Vuković i nije njemu lako! Pobijedio ne pobijedio on je pametan, mlad, pošten, radi najbolje što može za sve građane! Nije ojadio kasu Podgorice ko mu dva prethodnika za lični interes!

 6. Boki komentariše

  Nemojte misliti da je Vukoviću lako! Ipak on nije kao njegova dva prethodnika, ne misli samo na ličnu korist i kako da je uveca od imovine Glavnog Grada.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.