DPS, SD, BS, DUA zajedno na izborima u Tuzima

2

Demokratska partija socijalista (DPS), Socijaldemokrate (SD) , Bošnjačka stranka (BS), Demokratska unija Albanaca (DUA) nastupiće u koaliciji na lokalnim izborima u Tuzima.

U zajedničkom saopštenju tih stranaka navodi se da je sporazum o koalicionom nastupu, zaključen na temelju zajedničkih vrijednosti građanskog, multietničnog i otvorenog društva.

Navodi se da su Tuzi u svakom vremenu bili primjer i uzor da takve vrijednosti nemaju alternativu i da će uvijek stajati čvrsto na braniku očuvanja upravo tih vrijednosti.

Oni su istakli da su uvjereni da građani Tuzi to jasno prepoznaju i da će ovoga puta snažno podržati građansku koaliciju.

„Koja je još jednom potvrdila otvorenost i spremnost na saradnju sa svima koji baštine takve vrijednosti i koji će zajednički činiti novu lokalnu vlast u Tuzima”, poručili sui z koalicije DPS, SD, BS, DUA.

2 Comments
  1. Sparta komentariše

    DPS je spao na izbore u Tuzima kao bitnim…ali čak ni tamo samostalno ne smiju…pukli su…Zanimljivo je da ih podržavaju muslimanske i albanske stranke…Ali to nije podrška tog naroda manjinskog već njihovih korumpiranih vodja…

  2. Bure komentariše

    Cudo da su ujedinjeni…hm..

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.