DPS okuplja provokatore SPC: Pozivala na okupljanje ispred Hrama da slave Dan državnosti, pa je nagradili poslaničkim mjestom!

DPS okuplja provokatore SPC: Pozivala na okupljanje ispred Hrama da slave Dan državnosti, pa je nagradili poslaničkim mjestom!

Na izbornoj listi DPS-a „Odlučno za Crnu Goru“, na 79. poziciji, nalazi se i rukometašica Budućnosti i reprezentacije Crne Gore, Ema Ramusović.

Ona je jedina aktivna sportistkinja koja se našla na listi vladajuće partije, a evrdentno je da među DPS kandidatima za poslanike, npr. nema košarkaša Budućnost Volija.

Aktivni sportisti ne bi trebali da se bave na direktan način politikom, ali to sa Emom Ramusović nije slučaj.

Podsjetimo, Ramusovićeva je nedavno preko društvenih mreža pozivala građane na masovno okupljanje ispred Hrama u Podgorici, prilikom proslave Dana državnosti – 13. jula.

Okupljanje nije prošlo u skladu sa preporukama NKT-a i apelima Eme Ramusović, ali jeste sa provokacijama sveštenstva i vjernika Srpske pravoslavne crkve.

Kako stvari stoje, prije će biti da je to preporučilo da se nađe na izbornoj listi DPS-a, nego neke dobre partije na rukometnom terenu.

Related posts

13 Comments

 1. Kontra revolucija

  Zar to nije razlog “ne birati” DPS ?.
  Gospodja ne postuje 80 % crnogorskog naroda !!!.

  31
  3
  Reply
 2. real

  jadni li ste i bijedni uzas
  taman neka ovaj drps pobijedi i da vas smjesti u kolonu i isprati
  olosi jedna sramoto drustva u kojem zivite i radite
  kad pljujes u vis po tebi pada

  7
  17
  Reply
  1. Maja

   Ovaj nekog naziva “olosem” a slao bi u kolone! Koga ti saljes i s kojim pravom? Dolje DPS diktatura.

   4
   1
   Reply
 3. Baja_California

  Jooj blago majci kad ima ovakvu cerku dobru, koja ce da spasi Crnu Goru od zlih Srba, koja je za mir svih vjera i nacija, zato je usla u Dps i voli Mila ka majku rodjenu…100 godina zivjela ! 🤠

  18
  2
  Reply
 4. akvarius

  Najgore su poturice jednog stavis za astal drugog pod astal i nogu na njega isto ti misle.ONI CE SE I NAMA SJUTRA PRIKLONITI.

  11
  4
  Reply
  1. Maja

   Bori se, sigurno su motivisali Emu da sije mrznju. Jer dobar igrac nije. Jadna zena, ovo iskreno mislim. A i mi s njom sto ovakve mediokritete moramo da trpimo.

   Reply
 5. Munja

  Tako je Ema, vidiš da su ovo obični miševi. Kad popiju par domaćih brlja, onda laju kao ova avetinja od revolucije.. Iiipppp

  3
  10
  Reply
 6. Šćefket

  Velje crnogrka, preci joj se borili protiv turaka, ginuli za pravoslavlje… divna jedna osobica, pametna sigurno neki teški fakultet završila. Ima kad da proslavalja ispred Hrama CG praznike. Super stavit je umjesto Mila da nam bude gospodarica mala swatka.

  Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *