Dosta je zastrašivanja naroda: Ko god prođe u drugi krug pobjeđuje Đukanovića, ne smije biti sabotaža!

6

Prethodnih dana učestala je retorika od strane pristalica pojedinih predsjedničkih kandidata kako samo oni mogu ti koji će pobijediti Đukanović u drugom krugu predsjedničkih izbora. Pokušava se i nametnuti retorika da, ukoliko se u drugom krugu nađe predsjednički kandidat Demokratskog fronta Andrija Mandić, onda je pobjeda Mila Đukanovića faktički zagarantovana na tim izborima.

Ovakva reotrika samo će doprinijeti daljem širenju defetizma među građanima Crne Gore koji već sad počinju da strahuju da Milo Đukanović može ostati na predsjedničkoj funkciji.

Potrebno je jasno podvući – ovakva retorika služi samo u predizborne svrhe tih predsjedničkih kandidata, ne bi li osvojili još po neki glas u prvom krugu predsjedničkih izbora, i time pokušali da se domognu drugog kruga. Glavni favoriti za drugi krug ipak jesu Andrija Mandić i Milo Đukanović, i jasno je zašto je pokrenuta kampanja lične diskreditacije Mandića.

Ipak, potrebno je građanima Crne Gore jasno staviti do znanja kakva je igra na djelu – ko god se nađe u drugom krugu protiv Mila Đukanovića, taj će ga i pobijediti. Sve ostale partije, ukoliko ne žele da nestanu sa političke scene, će morati da podrže onog kandidata ko uđe u drugi krug jer u suprotnom, daju Đukanoviću loptu na volej! Istorija ne prašta, i svaka stranka mora podržati svakog onog ko se u drugom krugu nađe, bio to Andrija Mandić, ili Jakov Milatović ili Aleksa Bečić.

Građani Crne Gore, svaki pojedinac, naravno, ima svog favorita za drugi krug predsjedničkog izbora koji će se naći u ringu sa Đukanovićem, ali bez podrške drugih kandidata, odnosno njihovih birača, upitno je može li računati na pobjedu. I u tom trenutku neće taj pojedinac biti kriv za Đukanovićev prolazak već upravo one partije i pojedinci koji pozivaju na bojkot izbora ukoliko se baš njihov kandidat ne nađe u drugom krugu.

Stoga, važno je znati da će svi kao jedan stati uz onoga ko prođe u drugi krug, kako god se on zvao. To je jedini put ka konačno razvlašćivanju Mila Đukanovića i njegovog konačnog odlaska u ružnu političku prošlost Crne Gore!

6 Comments
 1. helga komentariše

  Naprijed Mandicu, Bog ti pomogao

 2. ND123 komentariše

  Nijedan musliman, albanac, hrvat neće glasati za Mandića u drugom krugu a za kandidate centra Milatovića i Bečića hoće mnogi, zato Vojvoda ne pobjeđuje Mila u drugom krugu

  1. jasam komentariše

   Tako je.Bravo ya komentar.

 3. spartak komentariše

  Koji si ti sendvicar….3,14

 4. Evropa sad komentariše

  Mandić je dogovorio s Milom da ga glasaju Cigani, Cetinjani, Rožajci i Gusinjci. Kako to nazvati nego prevara i zato ćemo mi pozvati na bojkot glasače ako ne prođe Jakov jer nam je svejedno je li predsjednik Milo ili njegov anb taster.

 5. Cospas komentariše

  Za Evropa sad.
  Zbog tebe i takvih a ne zbog Milatovica i ja ne izlazim u drugi krug ako umjesto Mandica prodje Milatovic.
  Za Becica hocu vrlo rado.
  Milije mi je da pobijedi Milo nego da se radujes ti koji si glasao Mila.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.