DNP Danilovgrad: Pozivaju opoziciju na objedinjavanje

0

Danilovgradski odbor Demokratske narodne partije je, na sinoć održanoj sjednici, ovlastio predsjednika odbora Dragana Bojovića da intezivira razgovore sa ostalim opozicionim subjektima u pravcu objedinjavanja opozicije u susret predstojećim lokalnim izborima. Kao što se većinska opozicija udružila u podršci zajedničkom predsjedničkom kandidatu Mladenu Bojaniću, tako treba sabrati i objediniti snage i na lokalnim izborima u Danilovgradu koji će se održati 27. maja. “Uvjereni smo da bi, uz jedan ozbiljan i fer opozicioni dogovor, koji bi osigurao da se olako ne izgubi ni jedan opozicioni glas, DPS vlast u Danilovgradu konačno bila smijenjena i poslata na davno zaslužene margine istorije. Jer, Danilovgrad više ne može i nema vremena da trpi štetočinsku vlast DPS-a, čiji su čelnici svih ovih godina vodili isključivo računa o svojim ličnim interesima i interesima Mila Đukanovića i njegovih kumova i prijatelja, ruinirajući istovremeno i pustošeći našu opštinu i Bjelopavliće. Upravo zbog ove prijeke potrebe da se zaustavi dalje propadanje i devastacija Danilovgrada, opozicioni subjekti u opštini treba da ostave po strani svoje uskopartijske ciljeve, te da inače dobru međusobnu komunikaciju i odnose krunišu dogovorom koji će dovesti do oslobođenja građana Danilovgrada od sadašnje nesposobne i uzurpatorske vlasti, navodi se u saopštenju.
Opštinski odbor DNP-a je sinoć donio odluku da se svim građanima Danilovgrada, nezavisno od njihovog političkog opredjeljenja, u lokalnoj kancelariji DNP-a (Njegoševa br. 17) svakog radnog dana od 11-14 h, pružaju usluge besplatne pravne pomoći po pitanju biračkih prava, provjere upisa u birački spisak, provjere mjesta glasanja, kao i po pitanju aktualnog problema legalizacije bespravnih objekata.
U cilju daljeg jačanja infrastrukture partije, na sjednici su za potpresjednike opštinskog odbora DNP-a izabrani Zoran Mišković i MIlutin Kalezić, dok je za predsjednicu Kluba mladih izabrana studentkinja istorije Bojana Kaluđerović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.