Đukanović se ne odriče “majbaha” tako lako: Krivokapić i Spajić prodaju maglu

7

Premijer Zdravko Krivokapić i ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić koji su prvog radnog dana zadužili državu gotovo milijardu evra ne samo iza očiju građana, nego i onih koji su ih doveli na ta mjesta, sad prosipaju maglu toj istoj javnosti o uštedama i rješavanju socijalnih problema prodajom dva automobila, saopštio je Miodrag Radović šef Kabineta predsjednika države Mila Đukanovića.

On ističe da najavom o načinu prodaje dva majnbaha od kojih jedan koristi Đukanović, Krivokapić i Spajić to rade na način kojim brukaju državu i funkcije koje trenutno obavljaju.

“Kad bi im taj posao dilera za prodaju auta, na šta su se sveli, pošao za rukom, bio bi to najveći uspjeh u prvih sto dana ove Vlade. Prećutkuju pri tom kojom brzinom se širi administracija pod njihovim vođstvom, i koliko majbaha će građani za to platiti. Sreća je ipak po Crnu Goru što sve indicije pokazuju da njihova vlada nije dugog vijeka”, dodao je on.

Prema njegovim riječima neprimjereno i nevaspitano obraćanje ministra finansija predsjedniku države gotovo nije vrijedno komentara.

“Jer najbolje govori o njemu, kao i o onome ko ga je tu doveo, i koga predstavlja. Bilo bi zanimljivo znati je li to smišljao dok u radno vrijeme vježba u teretani “Hiltona” ili dok njegov premijer organizuje posebnu pres-aukciju. Da nije žalosno, bilo bi zaista smiješno”, ocijenio je Radović.

A sad, dodaje on, o čuvenom majbahu.

“Blindirani auto za potrebe predsjednika nabavljen je po procjeni nadležnih službi o njegovoj bezbjednosti. Očekujemo da te službe procijene da li je takav auto više potreban ili nije, i da za to ponesu odgovornost. I tu se završava sva njihova majbah-filozofija”, rekao je on.

To je jedno, ističe Radović, tehničko pitanje koje se rješava u komunikaciji službenika određenog nivoa, bez zamajavanja javnosti demagoškim populističkim igrarijama.

“Kakvih nije bilo, recimo, kad je ta ista Vlada riješila da izdvaja budžetska sredstva za obezbjeđenje ministrice kulture, nauke, prosvjete i sporta. Taman će im dobro doći taj višak automobila što ih je ministar finansija našao u garaži. Ima li još nedje ovakvog primjera u svijetu”, zaključio je on.

7 Comments
 1. Ivan komentariše

  Jadno auto. Diler ga vozi diler ga reklamira diler ga za živu glavu ne da.

  5
  3
  1. LipaLipa komentariše

   ,,, sve jednostavno, prosto, … bivse suzbe, rado, procijnile, treba mu majbah. …”nove” sluzbe ne smiju da daju takvu procjenu, … psedniku kakav porteban narodu, … nije potreban majbah, bio bi voljen. … milu vjerovatno potreban, ima se ima, neprijatelja, … aj’ zdravo, …

 2. Ivi komentariše

  Mickey je funja opasna, a majbah neka ide. Te ribe treba da imaju obezbjedjenje a ne da im se automobili posebni daju. Ionako su prosečne iliti bez mnogo tikve.

  1
  2
 3. t-rex komentariše

  Tako to biva kad je kriminalac Predsjednik drzave pa mu se sve moze.

  4
  2
 4. Manja komentariše

  Radovicu, inteligentan si kao i tvoj sef.. Procijenile sluzbe da Milonji treba tenk a?!? Pa on je i ovuh 30 godina bio jedan obican coskoglavi, nepismeni svercer pa mu ni dlaka s glave zafalila nije… Sta je sad?! Prepao se da ga ona baba terorista ne gadja paprikom?! Savremena demokratija je nama svima kriva sto ste ti, coskoglavi svercer i ekipa na slobodi i jos imate medijski prostor.. Da je pravde, drugacije bi bilo.

  6
  1
 5. Lav komentariše

  Daces daces i ako Ti se neće

 6. Pera Petrovic komentariše

  Na biciko na pso ovo sto je malo ostalo , Posle ce te Milo policajskim Fiat puntom u Spuz odvesti i tamo ti vise nece trebati , moze peske u menzu , sportski teren , biblioteku , posle lagano u celiju i tako do kraja .

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.