Đoković: Da budem iskren, malo sam zbunjen, baš kao i ostatak svijeta

1

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, poslao je saopštenje putem svog menadžmenta redakciji Njujork Tajmsa povodom najnovije izjave o vakcini za koronavirus.

Srpski teniser izjavio je pre dva dana da lično nije za vakcinaciju i da ne bi voleo da ga neko primorava da dobije vakcinu kako bi mogao da putuje, prenosi B92.

Ovakva izjava podigla je prašinu, kako u srpskoj, tako i u svetskoj javnosti i kako bi pojasnio šta je tačno mislio, on i njegov tim su poslali saopštenje Njujork Tajmsu.

“Nisam ekspert, ali hoću da imam opciju da izaberem šta je najbolje za moje telo. Nastaviću da istražujem na ovu temu jer je važna i uticaće na sve nas”, napisao je Đoković i dodao:

“Da budem iskren, malo sam zbunjen, baš kao ostatak sveta. Uprkos tome što imam pristup informacijama, u nedoumici sam šta je najbolje uraditi ovoj situaciji”.

Novaku je u utorak odgovorio i epidemiolog Predrag Kon koji mu je poručio da ubuduće izbegava odgovore o vakcini.

“Radoznao sam o tome kako ojačati metabolizam da bismo bili u najboljoj fizičkoj spremi kako bismo porazili Covid-19”, zaključio je Đoković.
Od koronavirusa u svetu zaraženo je skoro dva i po miliona ljudi, preminulo je oko 170 hiljada, dok se oporavilo nešto više od 650.000.

1 Comment
  1. ćipur komentariše

    opet ovaj glumi pametnog
    budalo arogantna pogledaj se u ogledalo ti neznas okle si a ne da sto drugo

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.