Đeljošaj o sukobu Miodraga Vlahovića i Miodraga Popovića: Jedan dan burek, drugi dan 20 evra, i tako naizmjenično i onda dolazi do tuče

2

Crnogorski književnik Miodrag Popović i bivši diplomata Miodrag Vlahović prije par dana sukobili su se u jednom podgoričkom hotelu a sve to komentarisao je i predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj.

Đeljošaj je naime na Facebook-u napisao da su se Vlahović i Popović posvađali oko apanaže od 20 evra i da im ne plaćaju više svaki dan za tekstove.

„Došlo je do promjena, jedan dan burek, drugi dan 20 € pa tako neizmjenično i onda nastaje tuča… patriote velike su u pitanju“, napisao je on.

 

Podsjećamo Popović je prije nekoliko dana fizički nasrnuo na Vlahovića, a pojavio se i snimak samog incidenta. Vlahović je, naime, primakao stolicu i sjeo za sto za kojim je već sjedio Popović sa trojicom prijatelja. Prema nezvaničnim podacima „Vijesti“, tada je Popović ustao i počeo da vrijeđa i gura Vlahovića, koji je nepomično sjedio.

Popović je govorio Vlahoviću da ode, nekoliko puta je odlazio i vraćao se do stola.

„Dok ga je Popović grublje stezao za rame, Vlahović nije reagovao“, ispričao je očevidac, koji je gledao incident u hotelu.

Nekadašnji ministar spoljnih poslova i bivši ambasador Crne Gore u Vašingtonu i Vatikanu kazao je „Vijestima“ da nikoga nije dirao, te da ništa loše nije uradio.

On je tvrdio da ga Popović nije udario već da je samo pokušao da ga gurne.

„Primičem stolicu i sijedam da porazgovaram sa uvaženim prijateljima sa kojima sjedim gotovo 12 godina. Tada sam doživio neprimjerenu reakciju Popovića, prepunu ružnih riječi. Smatram da je događaj potpuno irelevantna informacija za informisanje javnosti“, kazao je kratko Vlahović.

Vlahović nije podnosio prijavu protiv Popovića.

2 Comments
  1. Simo komentariše

    Oči povadili dabogda. Obojica su toliko simpatični, čudo jedno.

  2. Serdar komentariše

    Aferim malisore, pogodio si u centar.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.