DF, URA i Ujedinjena neće kod Brajovića

0

Demokratski front se neće odazvati pozivu predsjednika Skupštine Ivana Brajovića, na konsultacije oko predsjedničkih izbora, kazao je jedan od lidera Fronta Milan Knežević.
“Naši stavovi o legitimnosti Skupštine i Vlade su poznati. Radi se o formalnoj farsi koja će svoj epilog imati 20. januara. U ovom trenutku jedino Milo Đukanović zna kad će biti raspisani izbori a to će Ivanu Brajoviću saopštiti 15 minuta prije isteka roka”, poručio je Knežević.
Ni URA neće prisustvovati sastanku, saopštio je za portal Antena M politički direktor tog građasnkog pokreta Rade Milošević.
“Mi neće prisustvovati sastanku jer se Brajović tu ništa ne pita. To je jedna farsa koja je pripremljena da se prikrije realno i pravo stanje. Jer sa gospodinom Brajovićem možete samo eventualno da dogovarate kako da zloupotrebljavate državne resurse u partijske svrhe kao u slučaju Ramada”, kazao je Milošević.
Ni Ujedinjena Crna Gora neće doći na sastanak, saopštio je njihov lider Goran Danilović.
“Smatram da je to suvišno jer su to razgovori pro forme. nažalost, na njima se ne odlučuje jer je odluka već negdje donesena. Da učestvujemo u zadovoljavanju obrazaca i demokratske forme, zaista nismo zainteresovani”, rekao je Danilović za Antenu M.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.