DF: Pažin i Katnić montirali “državni udar”

0

Iz Demokratskog fronta su reagovali povodom onoga što je sinoć u emisiji Argument, povodom pokušaja terorizma na dan izbora, saopštio potpredsjednik Vlade za politički sistem i unutrašnju i vanjsku politiku Zoran Pažin.
Iz DF-a kažu da se još jednom potvrdilo da je slučaj pokušaja terorizma montiran sudski proces.
“Nosilac 17 funkcija u poremećenom crnogorskom društvu, Zoran Pažin, izjavi kako advokati odbrane u tzv. državnom udaru opstruiraju proces i da zbog toga mogu biti kažnjeni oduzimanjem licence. Nešto slično je prije dvadeset dana izjavio i Milivoje Katnić takođe zaprijetivši advokatima iz Srbije, dok Suzana Mugoša, po Pažinovim instrukcijama, efikasno izriče novčane kazne kao da diktira recept za podvarak”- navode u saopštenju iz Demokratskog fronta.
Iz tog političkog saveza podsjećaju da je Pažin nedavno u Skupštini izjavio da on nikad ne komentarise ni završene, ni sudske procese koji su u toku.
“Zoran Pažin, drznuo se da liderima DF – a zaprijeti što od Skupštine prave sudnicu, a od sudnice Skupštinu. Pošto znamo njegove intelektualne domete, znamo i da ovaj on to nije mogao smisliti, već da je to posljedica šaputanja od strane jednog NATO oficira, i to sa druge strane jastuka, kako bi rekao Bajaga. Ako Zoran Pažin misli da će zaklonjen NATO pozadincima, svoje obrve oštriti na DF – u, grdno se prevario, i zato mu dajemo jedan besplatan i dobronamjeran savjet da ne ulazi u sukob sa nama, pošto ćemo ga, ako nastavi da se zalijeće na našu tvrđavu, u sljedećim saopštenjima rastaviti na političke atome da ga ni Kolinda Grabar Kitarović neće moći sastaviti”- poručuju iz DF-a.
Iz DF-a kažu da Pažin nastavlja uspješno da skače u stomak Milivoju Katniću šaljući prijeteće poruke Rusiji.
“Nakon niza predočenih dokaza o monstruoznoj montaži državnog udara i raskrinkavanja uloge Zorana Pažina i Milivoja Katnića, s punim pravom treba da strahuju od krivično pravnog gonjenja, a taj dan se, koliko god se oni uljuljkivali tapšanjem po leđima od strane Duška Markovića, neumitno približava”- zaključili su iz DF-a.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.