DF: Marković upravlja Katnićem, al batina ima dva kraja

0

Demokratski front pozvao je premijera Duška Markovića da saopšti koliko će biti osuđeni lideri tog političkog saveza u slučaju pokušaja terorizma na izborni dan.
Iz DF-a su reagovali na izjavu Markovića, koji je između ostalog rekao da je država “u slučaju pokušaja terorizma na izborni dan pokazala da je sposobna da odgovori takvom izazovu”.
“Sramnom izjavom da je dosadašnji sudski proces potvrdio njegove ocene i saznanja, Duško Marković je javno odao priznanje i pohvalu izvođačima radova u lažnoj aferi “državnog udara” isfabrikovanoj u mračnim udbinim kuhinjama u cilju inkriminacije Demokratskog fronta. Pokušavajući da se samouvjereno šepuri kao jedan od privilegovanih koji unaprijed zna redosled poteza, bivši šef crnogorske udbe na današnjem presu izazivao je zazubice svojim saradnicima iz vlade, ne želeci da do kraja otkrije epilog sprdnje koja je njegovih ruku djelo”, navodi se u saopštenju DF-a.
Dodaju da Markovićeva “patološka potreba da farsu od dosadašnjeg suđenja ocijeni relevantnom i potkrijepljenom dokazima u stvari je još jednom potvrdila da u njemu čuči udbaški provincijalac”.
“Koji se i dalje grije na radijatorima koje je donio iz Mojkovca. Pošto je danas još jednom potvrdio da preko Zorana Pažina upravlja Milivojem Katnićem i Suzanom Mugošom, pozivmo aktuelnog premijera i bivšeg vozača ruske Volge da nam kaže i na koliko će biti osuđeni lideri DF-a, ali da nikako ne zaboravi da batina ima dva kraja, i da će i on krivično pravno odgovarati ali na osnovu stvarnih dokaza. Ovom izjavom čaršijski spin o navodnim sukobima klana iz Granda i Mojkovačkog klana postaju besmisleni jer je Duško Marković kao glavni don Mojkovačkog klana potvrdio da upravlja Milivojem Katnićem majorom klana iz Granda. Tako je još jednom dokazano da takozvani Mojkovčani i Grandovci imaju smo jednog sefa, a to je Milo Đukanović kod kojeg redovno odlaze na rukoljub klanjajući se do zemlje kao svi poltroni i požmirepi. A navodne teorije kako jedni drugima postavljaju bombe u poslovnim objektima, samo su obično izvođenje “kata” koje je nekad izvodio Cisko Kid ispred studentskog doma”, navodi se u reagovanju.
Dodaju da na odlučnost Demokratskog fronta da smijeni “kriminalni režim” ne mogu uticati “ni Katnić ni Marković”.
“A još manje njihove izmišljotine i sramne podmetačine protiv časnih i poštenih ljudi iz DF-a, a koje imaju za cilj prikrivanje kriminogenog karaktera njih samih kao i aktuelnog režima koji personifikuju”, navodi se u saopštenju.
(Vijesti.me)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.