DF Budva Dušku Markoviću: Zagrlite vaše “radijatore” i vratite se odakle ste došli!

15

Iz Demokratskog fronta Budva poručuju bivšem premijeru Dušku Markoviću da mu je pametnije da osim što kuka za majbahom, punjenjem svojih džepova i Statisom da zagrli svoje “radijatore” i vrati se u Mojkovac, odakle je došao, ukoliko ga građani i dalje prihvataju tamo.

Njihovo reagovanje prenosimo u cjelosti.

Bivši Premijeru,

Čitajući Vaš stav ,u Vašem nikad prežaljenom CDM-u,moramo priznati da je i nama umalo natjerao suze na oči.

Da nije tragičan,bio bi smiješan.Da ste se osvrnuli na teme koje se tiču radijatora ili ljepota Mojkovca,iz kog ste većina iz DPS-a trčeći pobjegli,mi zaista nebi imali ništa protiv.

Ali, kad pričate i „vapite“ za Statisom,nama je jasno da vi „vapite“sami za sobom.Neće više biti majbaha,niti para za privatne dzepove,drugovanja sa raznim sumnjivim investitorima protiv kojih se inače vode ozbiljni sudski procesi zbog pranja novca.Sve ovo zaista jeste ozbiljan razlog za sva vaša „preznojavanja i vapaje“.

Dotakli ste se i pandemije Covid-19 koja je u Crnoj Gori proglašena 17.03.2020.godine,a pritom ste zaboravili da ste upravo Vi 21.05.2020.godine svečano proglaslili Crnu Goru prvom free destinacijom i time nas uveli u ambis u kom smo izgubili turističku sezonu ali i još gore mnogo ljudskih života.

Toliko o tome koliko niste bili dorasli zadatku da iskontrolišete pandemiju,ali zato ste uspješno 30 godina kontrolisali tok novca i tok kriminalnih aktivnosti,zbog čega ćete zasigurno ispisati istoriju ali onu najsramniju.

Ono što Vam sigurno obećavamo je to da Vas nikada više neće sunce Miločera ogrijati na štetu mještana Svetog Stefana ,pa Vam predlažemo da već sada dobro zagrlite vaše“radijatore“ a Šinavatru,Statisa,Pua i slične povedite tamo odakle ste i sami zaboravili da potičete, ako uopšte imate gdje i da se vratite jer časni gradjani Mojkovca davno su se takvih kao Vas odrekli.

15 Comments
 1. Kneginja komentariše

  Bravo Df, vi uvijek stojite uz narod i govorite ono sto svi mislimo. Dosta su se Markovic i kolege mu bogatili na nama, nema ispravnog poteza koji je doticni povukao a da nas nije vodilo u ponor neimastine, bolesti pa i smrti. Sudice se jednom i njemu nadamo se

  1. Ускок komentariše

   Jedini spas je DF u ovoj Državi !

 2. BOJANA komentariše

  Bravo za tekst! Neka ide odakle je dosao iako ni tamo vjerovatno nije dobrodošao!

 3. BOJANA komentariše

  SAMO DF-U VJERUJEM! JEDINI NAS NIJESTE IZDALI, JEDINI ODANI NARODU!

 4. Nina komentariše

  Bravo za DF, i sam tekst. Uvjek govorite kako jeste, zato i zapadnete u oci tim lopovima koji nas unistise.

 5. Novljanin komentariše

  Bravo Budvani , spremili ste radijatora gdje mu je i mjesto

 6. Borko komentariše

  Neće Duška ni njegov Mojkovac, što mu je itekako jasno…

 7. Borac za pravdu komentariše

  Kakvo pospremanje “radijatora”, koncizno i ubitačno.

 8. Jovana komentariše

  Bravo za DF!

 9. vukmiljanic komentariše

  DF je jedina opcija ako vjerujemo u svijetlu buducnost Crne Gore samo oni imaju hrabrosti da javno objelodane svje cinjenice i javno prozovu odgovorne

 10. Nevena komentariše

  Bravo, DF!

 11. Knežević89 komentariše

  Drugo mu ništa i nije preostalo, njihovo vrijeme je prošlo.

 12. sanya261 komentariše

  Dusko Markovic vise nije dobrodosao ni na jedna vrata. DPS-ovci su ogorceni na njega, a ne mi. To je covjek bez morala, spreman na sve. Gori je od Mila.

 13. Hristina komentariše

  Bravo, podrška DF-u!

 14. Ivana komentariše

  DPS je opljačkala i uništila Crnu Goru. Stvarno je strašno šta se ovde dešava.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.