Demokrate: U Nikšiću pristalice DPS-a napale uglednog mještanina i starca od 82 godina

2

Pristalice DPS-a, koje su danas pristigle iz cijele Crne Gore, tokom svoje „miroljubive“ i „patriotske“ vožnje gradom, napale su aktivistu Demokrata, Branka Mušikića, u Župi, na čijem se imanju nalazi bilbord koalicije „Mir je naša nacija“.

“Naime, pristalice DPS-a pokušale su da sruše bilbord koji se nalazi na imanju Mušikića, a na šta je on reagovao u pokušaju da ih spriječi u nastrajima na njegovu imovinu. Tom prilikom su Mušikiću upućene najprimitivnije uvrede nakon čega su „patriote“ prešle na gađanje Mušikića flašama i kamenicama usled čega su nastala oštećenja na njegovoj imovini. Osim toga, pristalice DPS-a su kamenovale bilbord na kojem je fotografija Moma Koprivice, nosioca liste koalicije „Mir je naša nacija“ a što se može tumačiti i kao mafijaška poruka budući da se u koloni „patriota“ nalazi pregršt bezbjednosno interesnatnih osoba”, saopštili su iz Demokratske Crne Gore.

Najzabrinjavajuće je to, kako dodaju,  što je policija reagovala tek kada je umalo došlo do fizičkog obračuna a sve ostalo mirno posmatrala.

“Očigledno je da se mržnje, netolerancije i anticivilizacijskih vrijednosti pristalice ostataka poraženog režima neće otarasiti sve dok im idoli poput Brana Mićunovića, Zorana Lazovića i ostale kriminalne bulumente slobodno šetaju Crnom Gorom. Zbog ovakvih stvari, i svega onoga na šta je „Evropska mafija za Nikšić“ spremna da učini ne bi li širila strah, 14. marta moramo ovjeriti pobjedu od 30. avgusta kako bismo jednom za svagda raskrstili sa mafijom i njenim političkim krilom”, poručuju iz ove stranke.

2 Comments
  1. NK Komita komentariše

    Kako istinu govorili tako vam Bog i Sveti Vasilije pomogao. Amin.

  2. Sotonjara! komentariše

    Koji starac, liticetnikklerofasist majku mu jbm sotonjarsku, vidi se da je đedo nasilje nad đecom vršio, da mu je sile ova stara podrtina bi ovu đecu poklao

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.