Demokrate: Nema mlataranja rukama koji mogu sakriti da je Abazović ucijenjen od onih koji se nalaze u izvještajima Interpola

8

Demokratska Crna Gora saopštila je reagujući na gostovanje premijera Dritana Abazovića da „kvazi premijer Abazović u narodu poznat i kao patološki lažov nastavlja da služeci Lazoviću i Miloviću, koji su prema izvještaju Europola pripadnici Kavačkog klana, prosipa brutalne neistine u pokušaju da sakrije činjenicu da je samo par dana prije izdaje izborne volje građana pokušao da preuzme TS i obezbijedi da GST bude tužilac u službi mafije.“

S tim u vezi upitali su premijera Abazovića sljedeće:

„1. Zašto je večeras obmanuo građane i saopštio da nije čitao Izvještaje Europola, kad je samo nakon par sekundi dodao da zna ko su ljudi koji su u kriptovanoj SKY aplikaciji koristili nadimke Komita, Kardinal, Tigar, Ranko, Aco? I kakav je to koordinator službi bezbjednosti koji navodno nije pročitao izvještaje Europola u kojima se tvrdi da su pripadnici Uprave policije čiji je šef upravo Abazović članovi Kavačkog klana?

2. Ako mu je teško da počne s tim objašnjenjima, možda da konačno odgovori da li je i u kom periodu imao kriptovani telefon i da li je isti prijavio organima bezbjednosti? Uz to, valjalo bi da građani Crne Gore znaju šta će Abazoviću kriptovani telefon? Sa kim je komunicirao putem kriptovanog telefona? I šta je htio da sakrije od građana Crne Gore?

3. Takođe, još čekamo odgovor na pitanje zašto nakon saznanja da je policajac i član Kvačkog klana Ljubo Milović pratio Aleksu Bečića nije suspendovao imenovanog, već ga kao pretpostavljeni štitio, a informaciju o praćenju Alekse Bečića sakrio od javnosti? Da li je on izdao naredbu članu Kvačkog klana da prati tadašnjeg predsjednika Skupštine Crne Gore?

4. Zašto je URA jedina stranka koju nije gonio Milivoje Katnić, već je isti čestitao Abazoviću na povratku u krilo DPS-a i Zorana Lazovića?

5. Šta znači rečenica: „Jasno smo rekli DPS-u da u ovoj fazi ne može u Vladu…“? Sad prvi put javnost Crne Gore čuje za postojanje faza. Da li to znači da može u narednoj? I ko odlučuje kad počinje naredna faza? Da li je to Lazović, Milović ili Ljubo Bigović?“, upitali su iz Demokrata.

„Na kraju, nakon svih ovih događaja jasno je da je Abazović izdao građane Crne Gore zato što je očigledno ucijenjen od strane onih čija se imena nalaze u izvještaju Europola. Abazovića je njemu nadređeni predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić optužio da je znao za podatke Europola, a to znači da je svo vrijeme za potrebe Kavačkog klana štitio pripadnike tog klana. I nema mlataranja rukama i vike koji to više mogu sakriti, niti ima sramotnog odlaganja izbora koji mogu spriječiti poraz izdajničke i kavačke politike. Građani će vam opet jasno reći: vrijeme klanova i dronova je prošlo.“, zaključili su.

8 Comments
 1. Dok komentariše

  Sve je ovo istina…da ima imalo pravde lako bi se odmah našli svi koji su nanijeli zlo nekom pojedincu ili državi…Mafija je već Dritka frčkavu bitangu nakalemila na svoje stablo i nema da mrda inače će opet belivuk doći ..već sad mora da igra kako mu kažu…to je taj što ste glasali i pevali u Dritanov štab…

 2. Berane76 komentariše

  1/1. Bravo za demokrate. Samo istina pobeđuje.

 3. BATO komentariše

  Bravo,sve živa istina.

 4. Jakov komentariše

  Svaka cast momci Bog vam pomogao

 5. Mina komentariše

  Vi ste najgora partija koja se sluzi lazima
  ,jer patoloski mrzi Abazovica.Nadigrao vas je i sada kmecite.

  1. Jakov komentariše

   Mina ajde popusi nekome pa u krevet

 6. Radnik komentariše

  Zašto vi demokrate ni jeste glasali za smjenu katnica 31 jula . Po čijem nalogu i za koga ste tada sačuvali katnica ?

 7. Boka di cataro komentariše

  Ovaj Milovic je kazu suspendovan jos 2017.maa to nista ne znaci jer se mnozini ne zna status da li su suspendovani, na placenom videgodisnjem odmoru ili rade ili sve to zajedno!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.