Demokrate: Nelegitimna Vlada nastavlja da zapošljava kadrove odnjegovane u DPS-u!

3

Nelegitimna Vlada Crne nastavlja kadrovski da oplemenjuje javnu upravu kadrovima DPS-a, saopštavaju Demokrate.

Poslednje zaposlenje DPS-ovog kadra predstavlja imenovanje Blaža Šabana za savjetnika za unapređenje i poboljšanje poslovnih procesa u dijelu opštih i tehničkih poslova novoimenovanog direktora Uprave prihoda i carina Rada Miloševića.

-Nelegitimna Vlada nastavlja kadrovski da briljira. Poslednje, ali sve su prilike ne i zadnje posezanje za stručnošću odnjegovanoj u DPS-u desilo se u Upravi prihoda i carina. Naime, za savjetnika za unapređenje i poboljšanje poslovnih procesa u dijelu opštih i tehničkih poslova novoimenovanog direktora Rada Miloševića iz URA, imenovan je Blažo Šaban.  Šaban na ovu poziciju dolazi kao izvršni direktor kompanije Wireless Montenegro, u kojoj država ima 25 odsto vlasništva, ali koja je na kraju prethodne godine imala zabilježen akumulirani gubitak od 250 hiljada evra- saopštile su Demokrate.

Kadrovski karambol kojem Crna Gora svjedoči poslednjih dana predstavlja tek početak formalnog povratka DPS-a na vlast, zahvaljujući onima koji su izdali volju građana Crne Gore.

-Dakle, od vijesti o tome kako će Duško Marković biti novi predsjednik skupštinskog Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu, zatim članova organa DPS-a Marka Nišavića, Snežane Đurković, Irme Selmanović, do spomenutog Blaža Šabana. Međutim, nakon postavljanja “prve laste DPS proljeća” nove predsjednice skupštinskog administrativnog Odbora Suzane Pribilović, inače veteranke nasilne i protivzakonite promjene vlasti u Budvi uoči parlamentarnih izbora, sve je lako i ništa nema granice. Eto, na to se svode sve floskuletine URA o nekakvim reformama, pomirenju, napredovanju i slično. Ako im je vraćanje DPS-a reforma, strah nas je i pomisliti šta misle kad kažu napredak. Zahvaljujući njima, DPS je neformalno već mjesecima na vlasti: organizovali su i finiširali prevaru da se bez izbora, mimo volje građana vrate na vlast, dok im sramnu masku još uvijek nose URA i SNP. Sve su prilike, samo dok ih gazde ne pošalju na klupu za rezerve, što se već uveliko najavljuje u nastupima i “analizama” najprepoznatijih, višedecenijskih DPS analitičara. – saopštile su Demokrate.

 

 

3 Comments
 1. Prle komentariše

  Becic se javno hvalio kako je sve kadrove Dps ostavio u skupstini. Koko nema revansizma. Takođe, kad je Krivokapiceva vlada zaposljavala kadrove Dps i unapređivala, demokrate su cutale kao zalivene.

  1. Jakov komentariše

   Bravo Demokrate casne. Snp i ura su olos i najveci izdajnici koji su se prodali kao stoka na stocnoj pijaci i narod ih gleda kao obicna goveda koja ce brzo Milu na klanicu

 2. Marko komentariše

  Demokrate su sekta koja zeli da bude politička,ali je i diktatorska.A zovu se demokrate,ssprdnja

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.