Demokrate: Nastavlja se primitivni revanšistički pohod pale i propale 43.Vlade Crne Gore na naše funkcionere i članove!

6
Nastavlja se primitivni revanšistički pohod pale i propale 43.Vlade Crne Gore na funkcionere i članove Demokratske Crne Gore, saopšteno je iz partije Alekse Bečića.

 

Kako su naveli, na današnjoj sjednici Vlade, bez i jednog razloga ili argumenta, apsolutno nezakonito, kao u najtotalitarnijim društvima eliminisan je profesor Safet Kalač, direktor Direktorata za vaspitanje i obrazovanje pripadnika manjinskih naroda i nacionalnih zajednica koji je izabran na konkursu i kome je mandat trebao trajati do 28. januara 2027. godine.

– Ovakav primitivizam, bahatost, beskrupuloznost Vlade koja je izgubila podršku 90% parlamenta i cenzus partija kakve su URA i SNP  viđena je samo u najmračnijim scenarijima revanšizma nakon raspada DPS-a prije dvadesetak godina – saopštavaju Demokrate.

Oni koji su prekrojili izbornu volju građana od 30. avgusta, vratili DPS na vlast i pozicije odlučivanja, “zakasnili“ sa potpisima za Miodraga Lekića, spasili funkciju predsjednika Skupštine glasovima DPS-a i SDP-a, i na kraju nastavili sa ovakvim primitivnim revanšizmom su očito odabrali političku stranu i razbili svaku iluziju da su ipak odlučili da se otrgnu od zagrljaja bivšeg režima, smtaraju Demokrate.
– Primili smo k znanju, i i mi i građani. Zato građani Crne Gore na predstojećim lokalnim izborima ni glasa političkim prevrtljivcima, revanšistima, bleferima i mešetarima koji su očito trajno iznajmljeni od strane centara moći koje smo pobijedili. Idemo ljudi da ih pobijedimo skupa 23. oktobra i ne dozvolimo da Crna Gora ikada više padne u ruke onih koji su spremni da čine sve ovo čemu svjedočimo u prethodnim danima, nedeljama i mjesecima –  stoji u saopštenju Demokrata.
6 Comments
 1. BATO komentariše

  SNP=ZASTIĐE,PI

 2. Mina komentariše

  Lajavci,kratko i jasno

 3. Jakov komentariše

  Snp i ura ni cenzus. Bitange …. jednom izdajnik uvijek izdajnik… pi

 4. Marija Lalatović komentariše

  Podrška mom divnom kolegi i prijatelju, velikom gospodinu Safetu Kalaču. Idemo dalje! Srećno, Sajo!

 5. Q komentariše

  URA+SNP koalicija zla.

 6. Vuksan Lekić komentariše

  Kad će prestati kuknjava Demokrata za foteljama?
  Imate li šta drugo da kažete? Srušili ste ,kakvu god, Vladu, sa DPSom i sad lelečete za kadrovima..
  Od vas je samo ES gora.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.