Demokrate: Na poslednjoj sjednici Vlade po dubini namireni podnosioci inicijative za izglasavanje nepovjerenja!

8
Posljednja sjednica nelegitimne Vlade Crne Gore, osim što će ostati upamćena po sirovom i surovom revanšizmu – razrješenjima ljudi za koje im se makar učinilo da su na bilo koji način povezani sa Demokratama, a bez ijednog jedinog razloga ili osnova, istovremeno je predstavljala i pravi uhljebni centar za sve konstituente vlasti, pri čemu su za javnost najinteresantnija “namirenja po dubini” onih koji su baš u tom trenutku podnijeli inicijativu za izglasavanje nepovjerenja istoj toj Vladi, saopštile su Demokrate.
Demokrate tvrde da se Dritanu Abazoviću ne može ništa vjerovati,  da je prevario svakog sa kim se rukovao, svakog sa kime je kafu popio ili sarađivao na bilo koji način – to odavno i mi govorimo.
– Ali za razliku od kadra Demokrata, usput budi rečeno – dokazanih i časnih profesionalaca, koji se smjenjuju na “tri, četiri, sad” i to u serijama, prepoznati funkcioneri recimo DPS-a se biraju i imenuju i postavljaju isto tako brzo i isto tako u grupama.
Tako smo imali priliku da vidimo da je Vlada donijela Rješenje o određivanju Zoje Bojanić Lalović za vršiteljku dužnosti direktorice Zavoda za školstvo. Gospođa Bojanić Lalović je prepoznata kao bivša direktorica podgoričke gimnazije, ali i kao članica Glavnog i Izvršnog odbora DPS-a, kao i Opštinskog odbora Podgorica. U istom mahu, određen je i Đuro Nikač za vršioca dužnosti direktora Uprave za ljudske resurse – takođe član Demokratske partije socijalista.
U tim kod neslavnog gospodina Košute, Vlada je u Upravni odbor Fonda PIO poslala još par DPS-ovaca – Kemala Đečevića, predsjednika Nadzornog odbora i Jadranku Milošević, članicu Opštinskog odbora Podgorica i bivšu direktorku Fonda PIO, vjerovatno da se pobrinu da Košuta ne “zakuči” još koji stan na novoj funkciji. Ni ovdje se niz funkcionera DPS-a imenovanih na odgovorne pozicije u državnoj upravi ne završava – Dragan Marović, član Opštinskog odbora GO Golubovci, postao je član UO Zavoda za zapošljavanje. Na čelo pomenutog odbora postavljen je Dejan Vojvodić, decenijski član DPS-a, a sada potpredsjednik Opštinskog odbora GP URA u Danilovgradu, što mu manje-više dođe na isto. Zanimljivo je da je za člana Odbora direktora Monteputa imenovan Aleksandar Ljumović, funkcioner Liberalne partije, i to punih 25 dana nakon što je ova partija Vladu proglasila izdajničkom i siledžijskom – navode Demokrate.
Konstituenti ove nelegitimne Vlade, u narodu poznate kao “još malo Vlada”, na prethodnoj njenoj sjednici imenovali su sijaset svojih funkcionera iz reda GP URA, SNP-a, saopštavaju Demokrate.
-Na kraju, iako izgleda kao da se ova nelegitimna Vlada i partije koje su je tvorile ili podržavale trude da zbog trenutne političke situacije u glave građana ubace onu narodnu “Ođe ko nije lud taj nije normalan”, uvjeravamo javnost da su imenovanja i razrješenja na pomenutoj sjednici najbolji dokaz da je sve dio dobro smišljenog dila i zakulisnih dogovora, te da su im principi na posljednjem mjestu. O interesima građana i države da i ne govorimo – zaključuju Demokrate.
8 Comments
 1. Ivi komentariše

  Jaoooo, kako će derpine da se nabucau, JAOOO.
  .

  1. Q komentariše

   Demokrate,uradite jednom nešto ljudsko i srušite ovu vladu pa kom opanci kom obojci.

 2. Rade komentariše

  Kako je Becic govorio, nikog nisam otpustio iz skupstine , nema revansizma hehe
  A zdravko je unapređivao dps kadrove, a vi ga podrzavali

 3. Andrej komentariše

  Da ovo nije priprema za podrsku DPSu da obori Vladu zbog podrske ugovoru sa SPC? Nije valjda?

 4. Senka komentariše

  Za drzavu je pozitivno da se sruše rovovi i da se angažuju svi koji vrijede, bez obzira na politički dres, ako nemaju putera na glavi- data im je šansa na njima je sad.

 5. Neno komentariše

  Pa demokrate su nastali kao preletačka stranka

 6. Jakov komentariše

  Demokrate svu zimu smo sa vama drali cipele za pad vlade. Ovo sto spinuju za TU su sranja. Potpisan je i to je super. Sad obalite vladu kao sto su oni obalili aleksu i posli sa dps-om. Sa razlikom sto vi necete poci sa dps-om nego na izbore pa ko sto ponese

 7. Piljkovic komentariše

  A ne pisete o smjeni kadrova DF?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.