Crna Gora država apsurda: Starletu Soraju kaznili 500 evra, a momke sa Kučkih korita poslali u Spuž i uzeli im po 1.000 evra!

11

Da se u Crnoj Gori primjenjuju dvostruki aršini i u vrijeme pandemije korona virusa pokazuje slučaj starlete Soraje Vučeljić Masoni. Ona je sa drugaricom uhapšena na Žabljaku, jer je prekršila mjere NKT-a, nije joj određen pritvor, a kažnjena je sa 500 evra. Sjetimo se da je osam mladića koji su bili na Kučkim koritima, u kući, uhapšeno, poslati su u Spuž, kažnjeni su sa dva mjeseca kućnog pritvora i sa po 1.000 evra, pojedinačno.

U Crnoj Gori je zbog nepoštovanja mjera koje su uvedene radi suzbijanja pandemije kovid-19 privedeno i procesuirano više od 1.300 građana.

Međutim, primjetno je da tužilaštvo primjenjuje selektivnu pravdu kada je riječ o kažnjavanju lica koja su prekršila preporuke NKT.

Vučelić i njema drugarica M.M. su odmah platile kaznu i vratile su se na Žabljak, a mladići sa Kučkih korita su zaglavili u Spužu.

S druge strane, imamo slučajeve u kojima je tužilaštvo za isto ili mnogo manje djelo kažnjavalo sa mnogo većim novčanim iznosima, pa čak određivalo i pritvor.

Naime, nedavno je zbog kršenja zabrane međugradskog saobraćaja uhapšen i novčano kažnjen sveštenik Siniša Smiljić.

„Sporazumom je okrivljeni S.S. priznao izvršenje krivičnog djela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti, jer je suprotno zabrani vozio iz Ulcinja u Podgoricu.

Sporazumom mu je utvrđena novčana kazna u iznosu od 4.500 evra.

Zatim je, budvanska policije je 3. aprila lišila slobode šest lica zbog kršenja privremenih mjera Nacionalnog koordinacnog tijela za zarazne bolesti a Osnovni sud u Kotoru kaznio novčanim kaznama u ukupnom iznosu od 24.000 evra. Njima je sudija odredio novčane kazne od 3.000 do 4.500 evra i svim licima je izrečena mjera zabrane napuštanja stana do pravosnažnosti presude.

Da li je pravda u Crnoj Gori ista? Ako vidimo gore navedene primjere, jasno je da je pravda selektivna.

11 Comments
 1. Prijatelj komentariše

  hoće li nam neko reć ime i prezime M.M. podgoričanke? Zar je ona manje bitna od Soraje pa joj ne navodite puno ime i prezime?

  17
 2. Langee komentariše

  TO JE ZATO ŠTO INI IMAJU MUDAAAA MAJKU VAM KRVNIČKU JEBEM I DRŽAVI I SUDIJAMA I POLICIJI NARAVNO NEČASNIMA A OVO GOVNO VEPTAČKO IMA PIČ.U,ALI DOBRO KAD OVE SKINEMO SADA SLEDI INKVIZICIJA PA ĆE OVA VEŠTICA NA LOMAČU ZAJEDNO SA SVIM NEČASTIVIM.PIH GADLUK DJE ŽIVIMO

  16
  1. ćipur komentariše

   samoubij se ucini nesto od sebe majmune

   1
   8
   1. Langee komentariše

    EVO GA OPET ĆIPUR FAMILIJU MU JEBEMO HAHAHAHHAHAH

 3. Langee komentariše

  OPET SE VRAĆAM NA MOJU STARU,JEBO DRŽAVU DJE DOKTOR NESMIJE DA PISNE OD MED SESTRE JER JE U DPS ILI JE JEBE NEKO,~JEBO DRŽAVU U KOJOJ PROFESOR NESMIJE DA SE PREKRSTI OD SEKRETARICE IZ ISTIH RAZLOGA I NA KRAJU JEBO DRŽAVU U KOJOJ SUDIJE PIŠLJIVE KOJI UNIŠTAVAJU ŽIVOTE I NERETKO PORODICE IMAJU 3 PUTA VEĆU PLATU OD DOKTORA KOJI SPAŠAVAJU ŽIVOTE.A SUDIJE SU NAM SVE KAO OVAJ ŠTO JE OVU ROSPIJU OSUDIO SA 500E

  17
  1. ćipur komentariše

   ne vracaj se usamoubij se nema ti druge

   1
   8
   1. Langee komentariše

    EVO GAIPUR DJECU MU JEBEMOOO HAHAHAHHAHAHAHAH

    5
    1
 4. Vladan V. komentariše

  I ovo vam je top vijest. Bravo vam ga.

  6
  7
 5. Kafanski filozorf komentariše

  Pa ne mozete usporediti!.
  Ona vitka, zgodna, sa majmunskim usnama, a oni samo kuci!.
  A jos nisu ni imali clansku knjizicu DPS-a!.

 6. Psiholog komentariše

  Sramotno je da ova spodoba nije kaznjena kao i drugi a sramota je da se iko i kazni…sve lici na jednu farsu..i korona i sve.

 7. жабљак komentariše

  људи, ово је фарса. оне су њихове.
  само покушај изигравања објективности. ако треба они исти ће им као платити казну.
  људи приближава се св. Георгије, крсна слава највећег броја Жабљачана.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.