Carević sa Kovačevićem: DPS mora postati politička prošlost da bi Nikšić dobio šansu za budućnost

25

Znamo da zadatak nije nimalo jednostavan, ali mi smo u Budvi dva puta pobijedili DPS i uvjeren sam da će tako biti u Nikšiću. Veliko je zadovoljstvo što se plamen slobode koji smo zapalili u Budvi rasplamsao čitavom Crnom Gorom i što će, uvjeren sam nakon 14. marta, Nikšić povratiti reputaciju slobodnog grada, poručio je predsjednik Opštine Budva Marko Bato Carević na sastanku sa nosiocem liste “Za budućnost Nikšića” Markom Kovačevićem.

“DPS mora postati politička prošlost da bi Nikšić dobio šansu za budućnost”, naglasio je on.

Carević je istakao da je današnja posjeta Kovačevića novo poglavlje u kampanji za predstojeće izbore koji su za sve nas više od običnih lokalnih izbora i koje sa velikom pažnjom ovdje u Budvi pratimo.

“Za nas je to potvrda rezultata od 30. avgusta i uvjeren sam da će koalicija koju predvodi gospodin Kovačević ostvariti istorijski rezultat te da ćemo dobiti i drugog predsjednika jedne velike i značajne opštine iz redova Demokratskog Fronta, tačnije Nove srpske demokratije. Građani Nikšića su uvijek bili na braniku slobode kada je trebalo i nema nikakve sumnje da će tako biti i ovoga puta. Zato pozivam sve građane Nikšića da masovno izađu na izbore jer je svaki glas važan i mi se ne smijemo opuštati sve dok u potpunosti ne razvlastimo DPS”, naglasio je Carević.

Istakao je da je čvrsto uvjeren u pobjedu, ali prava borba za Nikšić predstoji tek poslije 14. marta  kada grad koji je nekada bio industrijski centar Crne Gore treba opet podići iz pepela.

“Kao što su Nikšićani čvrsto i odlučno iz nedjelje u nedjelju poručivali da ne daju svoje svetinje jer je vjera njihova jača od svih neprijatelja, sa istom takvom odlučnošću i hrabrošću se treba izboriti sa nezaposlenošću, otvaranjem novih radnih mjesta, smanjivanju socijalnog jaza i vratiti gradu sjaj koji je nekada imao”, dodao je Carević.

Smatra da je Marko Kovačević vrijedan svakog glasa, jer je svojom ličnom hrabrošću uvijek bio tamo gdje treba bilo da se radi o zaštiti slabijih i obespravljenih, bilo da je u pitanju odbrana nacionalnog srpskog identiteta.

“Zato vas pozivam da svoj glas date čovjeku koji je mlad po godinama ali nikako mlad po svom opozicionom stažu i iskustvu i koji se uključio u politiku jedne srpske, tada opozicione partije, kada je to malo ko smio. Tim koji je okupljen oko naše izborne izborne liste garant je da će Nikšićani dobiti odgovornu, demokratsku i poštenu upravu koja će raditi u interesu građana i razvoja grada”, poručuje predsjednik Opštine Budva.

Još jednom poziva sve građane Nikšića da 14. marta masovno izađu na izbore i svoj glas daju koaliciji ”Za budućnost Nikšića”.

 

25 Comments
 1. Niksic hrabri komentariše

  Podrska za DF PODRSKA ZA NOVU SRPSKU DEMOKRATIJU PODRSKA ZA MARKA I BATA! Ove godine na Lovcenu

  10
  1. Helm komentariše

   Marko Kovačević nema harizmu kao što ima Marko Bato Carević ili Miodrag Daka Davidović!

   1. Jelena komentariše

    Marko je najkvalitetniji kandidat iz najkvalitetnije koalicije. Ukratko.

 2. MIKI komentariše

  Moramo konacno shvatiti da, od ovih izbora zavisi sufdbina mladih ljudi u Niksicu.Zato se ne smijemo kockati, svi slozno za koaliciju ZBNK radi nase djece i njihove buducnosti.

  1. Jelena komentariše

   Samo br 4! Ostali su neozbiljni i tu su samo da kvare rejting!!!

 3. Niksicanin komentariše

  Apsolutno 2 ČOVJEKA iz naroda koji su uz narod i u dobru i u zlu . MARKO BATO CAREVIĆ i Marko Kovačević.

  Zaokružite 4 Za budućnost Nikšića

  1. Orko komentariše

   Niksic je uz Marka Kovacevica

 4. Mićko komentariše

  Bato Carević i Marko Kovačević, ponos NSD-a!

 5. lorena komentariše

  Niksic ima priliku za novu buducnost! Za nove ljude novu vlast koja ce da pridaje paznju gradjanima, i zajedno stvore Niksic u kojem svi ostaju, a ne bjeze..

 6. Niki komentariše

  Uvjeren sam da će Nikšić iskoristiti svoju šansu za promenu, dosadašnji su uradili sve što su znali, red je na nove ljude, nove ideje. Živela demokratija

 7. Borac za pravdu komentariše

  Dva Marka su uvijek bili uz svoj narod i borili se iskreno. Zato, 14. marta na mjesto gradonačelnika dolazi Marko Kovačević i slavi se ubjedljiva pobjeda nad režimom Mila Đukanovića.

 8. Petar komentariše

  Dva dobra covjeka i gradonacelnika. Svaka cast!

 9. Mitar komentariše

  Za buducnost Niksicana, za buducnost omladine niksicke. Za BUDUCNOST NIKSICA MARKO KOVACEVIC!

 10. Marko komentariše

  Najsigurniji glas je glas za koaliciju Za budućnost Nikšića!

 11. Jana komentariše

  Bravo!

 12. Sanja komentariše

  Velika podrška za ZBNK!

 13. DjangoBoj komentariše

  Slazem se Dps u istoriju Za Buducnost Niksica za buducnost nase djece

 14. Kosta komentariše

  Nema budućnosti bez stavljanja tačke na sve glave višeglave aždaje zvane DPS…Te glave mogu saseći samo junaci iz naroda kako usotalom mitologija i nalaže…Za budućnost!

 15. Nikola komentariše

  DF do kraja! Ostali su smijesni

 16. Sofija komentariše

  Kada birate broj 4 onda birate mlade i hrabre ljude koji zele da zive i rade u nasem gradu! Birate buducnost!

 17. Dzeremi komentariše

  Niksic mora da se ekonomski preporodi. Ko je bolji izbor od Marka???? ZBNK nudi konkretna rijesenja, za razliku od Damjanovic, Davidovica i ostalih koji prodaju prazne price

 18. Sky komentariše

  Marko je nas covjek iz naroda, koji provjereno nikad nije saradjivao sa dps mafijom!!!!!

 19. Milica komentariše

  Bravo Marko! Podrska za koaliciju Za buducnost Niksica! Jedini razuman izbor, Niksicani znate sta vam je ciniti i koga glasati ako se nadate boljoj buducnosti!

 20. Bato Nikolic komentariše

  Marko je odlican momak koji ce vodit najbolje Niksic!

 21. Gabrijela komentariše

  Tako će i biti, Bato, naša koalicija ZBNK će ubjedljivo trijumfovati 14. marta.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.