Bura u DPS-u Podgorica: Članstvo i stari funkcioneri udarili na Ivana Vukovića i Časlava Vešovića!

4

Burna je bila nedsvna sjednica odbora DPS-a u Podgorici jer su se na tapetu našli u paketu Ivan Vuković i Časlav Vešović, saznaje BORBA.

Gotovo da nije bilo nikoga od istaknutih funkcionera te partije koji na sjednici nije kritikovao pomenuti dvojac, optužujući ih da su svojim potezima izgubili izbore u Glavnom gradu.

Članstvo i funkcioneri im zamjeraju što su privatizovali partiju u Podgorici, da su vodili računa samo o svojim kadrovima, prijateljima i drugovima i da je poraz bio neminovan.

Od Vukovića i Vešovića je traženo da podnesu ostavke i da se sklone kako se partija ne bi razbila, ali njima dvojici izgleda to ne pada na pamet.

Na momente žučna rasprava, koja je prijetila ds preraste i u fizički obračun na kraju je prekinita, a nije poznato kada će sjednica odbora DPS-a biti nastavljena.

4 Comments
 1. Nikad vise komentariše

  Valjda su i sami svjesni sta ceka one koji svjesno izvrsavaju KD. Vrsenje samovlasca, zloupotreba sluzbenog polozaja, izigravanje sprovodjenja volje gradjana na izborima i jos po koje KD koje vrse na narocito drzak i bezobziran nacin, svjesni KD i zeleci njegovo izvrsenje, zakon tretira kao najtezi oblik KD.
  I sami mogu otvoriti zakon i vidjeti koliko godina se ostaje u zatvoru za ta KD. Eto tek toliko da posle ne bude da je revansizam u pitanju.

 2. Sloba komentariše

  Caslav Vesovic je kao andol, niti steti niti pomaze. A Ivan je prvoklasni idiot. Sve u svemu dvojac nula. Krivi su za sunovrat partije podjednako.

 3. Kod-90 komentariše

  Milo će otići kad budu izbori, ne prije, a DRPS neće nikad. Ukapirajte više nesrećnici. Srbi se u CG nikada pitati neće. Sve što je dovedeno od Srba je američka služinčad.

 4. realno komentariše

  itekako cemo da se pitamo ako mislis da ti CG ostane u ovim granicama,mrznjom otrovani duduk-ljanine.Jednom kad smo osjetili slobodu,nema vise nazad…a tebi,Draginji i vasoj pameti slicnima, jedino sto preostaje je da nam pljunete pod prozor i pisete komentare hihihi 😀

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.