Brnabić: Sad i oni koji ne vole Vučića mole Boga da on što duže vodi Srbiju

13

Predsjednica Vlade Ana Brnabić ocijenila je da posle incidenta između poslanika opozicije i vladajuće koalicije na sjednici Skupštine Srbije i građani koji ne vole predsjednika Srbije Aleksandra Vučića „mole Boga“ da on što duže vodi Srbiju.

Na sjednici Skupštini Srbije u četvrtak, 2. februara, došlo je do koškanja poslanika opozicije i vladajuće koalicije zbog njihovog skandiranja kada su poslanici opozicionih stranaka prekinuli obraćanje predsjednika reklamirajući povredu Poslovnika.

Brnabić je za TV Prva rekla da opozicija to uradila zbog prikupljanja „jeftinih“ političkih poena i da je jako ružna slika poslata u svijet.

„Oni (opozicija) dođu kad je njhovo vrijeme da govore, kažu šta imaju i nakon toga napuste sjednicu. Tokom sjednice, opozicija je više puta izgovorila riječ Poslovnik nego Kosovo… a predsjednik im se očinski obraćao“, rekla je Brnabić.

Kazala je da se poslanik Narodne stranke Miroslav Aleksić nije pojavio drugi dan u skupštini, jer je Vučić govorio o novcu koji je „Aleksić ukrao“.

Takođe je rekla da je laž izjava poslanice stranke Zavetnici Milice Đurđević Stamenkovski da ima dvojno državljanstvo i hrvatski pasoš.

Kurti slabi svoju poziciju

Brnabić je ocijenila i da premijer Kosova i Metohije Aljbin Kurti slabi svoju poziciju svaki put kada kaže „ne“ formiranju Zajednice srpskih opština.

„Vučić je izvojevao ZSO, on je u Briselski sporazum ugurao SZO sa svim ovlašćenjima“, rekla je Brnabić.

Ona je kazala da slijedi velika borba za ZSO i bezbjednost Srba na Kosovu i Metohiji.

Belivuk imao podršku istraživačkih medija

Predsednica Vlade rekla je i da je klan Veljka Belivuka imao podršku istraživačkih medija, jer su oni, kako je kazala, prenosili informacije i na taj način kriminalizovali sina predsjednika Srbije Danila Vučića.

„Kriminalizovali su Danila i ubacili ga u kontekst klana… Imali su direktnu podršku istraživačkih medija“, kazala je Brnabić.

Dodale je i da je atentat o kome je pričao svjedok saradnik Srđan Lalić na suđenju Belivukovom klanu, bio samo „jedan od atentata“ koji su planirani na predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

„Čuli smo potvrdu da su pripremali atentat na Vučića, ali prvi put smo čuli da bi za njegovo ubistvo bilo plaćeno pet miliona evra, ali da je ‘nebo granica’ i da bi (vođa kavačkog klana Radoje) Zvicer dao koliko god para da Vučić bude ubijen, kao i da ga ne zanima ko će drugi doći na vlast“, rekla je ona.

 

 

(n1)

13 Comments
 1. Zlata komentariše

  Znaju svi dobro da Srbiju niko ne može voditi bolje od Vučića. Za vreme njegove vlasti ekonomski smo ojačali, infrastrukturno se izgradili i izgrađujemo i dalje, izgradili bolnice, kliničke centre, škole, fabrike, vratili ugled Srbiji u svetu i vratili pitanje KiM za pregovarački sto. I opozicija je svesna da je Vučić najbolji predsednik.

  1. Bane komentariše

   Sendvič zarađen. Uz malo sreće, umesto sa parizerom, biće sa mortadelom.

 2. Djujic komentariše

  Udaviste vise s ovom sotonom!
  Kako se postuju i brane ovi clanovi LGBT populacije.

 3. Sara komentariše

  Ovo je preveliki pritisak za Srbiju koji dolazi za svih strana. Sigurna sam da neće niko dozvoliti da Vučić ode sa čela stranke, jel od kada je on na vlasti Srbija ide samo unapred.

 4. mina komentariše

  U današnjem turbulentnom okruženju, pod pojačanim pritiscima i napadima, samo lider kao što je Vučić može uspešno da predvodi malu zemlju kao što je Srbija.

 5. maki komentariše

  Siguran sam da cela nacija nece dozvoliti da Vucic ode sa cela stranke jer od kada je on dosao Srbija ide samo uzlaznom utanjom i na tom putu je niko ne moze zaustaviti.

 6. liki komentariše

  Ogromni su pritisci sa kojima se Vucic srece svakoga dana. Pa i ova „velika“ petorka ga je pritiskala da prizna laznu drzavu ali on se nije dao slomiti.

 7. ana komentariše

  Ovo su teska vremena za Srbiju jer pritisci dolaze sa svih strana, kako unutar zemlje tako i van nje. Vucic treba da ostane jak i stalozen kako bi sve nadace prebrpdio i prevazisao.

 8. mina komentariše

  Ovo su najteza vremena za Srbiju,treba da ostanemo pribrani

 9. ana komentariše

  Vucic je najbolji predsednik poslednjih 50 godina!

 10. ana komentariše

  Vucic je pokazao svojoj borbom koliko voli ovu zemlju

 11. Sara komentariše

  Zaista našem predsedniku Vučiću nije lako sa kakvim se sve pritiscima susreće, ali znamo da će izdržati jer se uvek borio za mir i očuvanje političke nezavisnosti naše zemlje.

 12. maki komentariše

  Vucic mora ostati na mesto predsednika,samo tako mozemo napred

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.