BORBA otkriva: Biznismen sa Kosova povezan sa trgovinom narkotika uzeo fabriku na Ublima!

16

Firma “Uliks” vlasnika kontroverznog biznismena sa Kosova Latifa Ljuštaku postala je vlasnik zgrade i imovine na Ublima, u kojoj se nalazila nekadašnja fabrika KAP-a, otkriva BORBA.

Riječ je zgradi nekadašnje škole, a zatim fabrike, koja se nalazi u centru Ubala.

Redakcija BORBE je imala uvid u list nepokretnosti u kojem se navodi da je firma “Uliks” preuzela pomenutu fabriku i imovinu.

Ljuštaku, koji je u medijima označen kao osoba koja se povezuje sa trgovinom narkotika, postao je vlasnik fabrike na Ublima u julu prošle godine, dva mjeseca pred izbore 30. avgusta.

Njemu je imovinu u ruke predala firma “Politropus alternative”, čiji je osnivač ukrajinski državljanin Roman Denkovič.

Dilema koju treba razriješiti je kako je državna imovina uopšte završila prvo u ruke Denkoviča, a zatim Ljuštakuja.

Nije poznato i za koje namjene želi Ljuštaku da iskoristi zgradu fabrike i veliku zemlju koja je u sklopu fabrike.

“Glas javnosti” je prošle godine pisao da Ljatif Ljustaku, vlasnik preduzeća „Uliks“ d.o.o. iz Podgorice, pred svake izbore u Crnoj Gori dobije zadatke od ANB-a da tajno prati i nadzire opozicione aktiviste, kao i da shodno potrebama ANB-a učestvuje u drugim aktivnostima po zahtevu ANB-a Crne Gore, pri čemu mu špediterska firma služi samo kao paravan za tzv. crne operacije.

“Budući da je u kontaktu sa albanskom službom sa područja KiM, Ljatif Ljustaka služi i kao pion u zajedničkoj igranci crnogorske i albanske strane, koja bi trebalo da dovede do toga da se opozicija u Crnoj Gori u potpunosti uguši.

Ljatif Ljustaka poznat je od ranije, policijama zemalja regiona Balkana, budući da se bavio trgovinom narkotika, trgovinom kradenih automobila i švercom istih, a najpoznatiji je po tome što je duboko povezan sa Samijem Ljustakom, nekadašnjim konadantom terorističke „OVK“ za područje Drenice.

Upravo zbog potreba realizacije tih kriminalnih aktivnosti, Ljustak je vlasnik preduzeća „Prag metal“ i „N pike“ u Prištini, a ujedno je tesno povezan sa kriminalnom grupacijom Grand, zbog čega je poslovne prostorije svoje firme locirao blizu Bemaksa i kafea Grand”, objavio je “Glas javnosti” prošle godine.

16 Comments
 1. Ivi komentariše

  Djubrad kučka i šiptarinjava! Tu su doveli narkoklanove sa Kosova u Kuče. Gadovi kučki i šiptarska. To ima da, se oćera. Sad je auto od momka što ga nema nadje o put granice. KUČI-najveći lopovi i smeće. Sramota!

  43
  8
  1. Ubljanin komentariše

   Velis li to Kučima lopovi? Ajd odalji se jos, pa laj kao pseto. Sto si dalje, lani vise. Sakrij se iza kuce kao sad iza imena pa laj do kraja svog bijednog,prodanog,sitnog zivota.

   7
   23
   1. Dragišaovcešiša komentariše

    Neimade većije lopova i nesoja od kuča

    10
    12
 2. Ubljanin komentariše

  Velis li to Kučima lopovi? Ajd odalji se jos, pa laj kao pseto. Sto si dalje, lani vise. Sakrij se iza kuce kao sad iza imena pa laj do kraja svog bijednog,prodanog,sitnog zivota

  9
  5
  1. Ivi komentariše

   Velim. Počevši od Petra IVANOVIĆA, Ljakovića ili Ljakovića koji drži zna se čije pare, UDBAŠA IVANOVIĆA lopova i td. Oćeš li još da ti nabrajam?

   40
   7
   1. Ivi komentariše

    Zaboravih ti Čeda Popovića od Mugoše, oli još?

    17
    6
 3. Kontra revolucija komentariše

  Bice tu nova labaratorija !.
  Za krak, amfitamine, skank itd.
  Ipak ce nešto u Crnoj Gori da se proizvodi, nije sve u turizmu !.
  ahahahahaha,

  59
  1
  1. Ivi komentariše

   Da se čovjek stravi. Djeca idu u školu, šetaju po Doljanama. Da ih potruju taman tako. Imaju 4 velike laboratorije na Kosovu pa neka rade. Tako bar pišu srpski mediji. Nesoji!

   19
   1
 4. alf komentariše

  Ima jedna pjesma Bore Corbe koja kaze:”Pisao sam ja kartelu ,da mi da bar parcelu……..”.Mislim da je u tekstu ove pjesme odgovor na sva pitanja u tekstu.

  22
 5. Bucko komentariše

  Kuci su posteno pleme Crnogorsko bili i ostali.

  13
  8
 6. Jaa zborim komentariše

  Kuci su posteno pleme Crnogorsko bili i ostali.

  9
  7
  1. NIKO99 komentariše

   Kuči su Srpsko pleme i ostavite se botovi Milovi i Šiptarski priče. Evo vidim da su Bucko i Jaa Zborim ostavili isti komentar što govori da je bot iskoristio dva identiteta za isti komentar. Interesantno je kako su se botovi jako angažovali u sijanju laži i mržnje na svim portalima u Crnoj Gori u isto vrijeme kada su organizovane muslimanske autokolone. Brano biće plaća po 50 evra na dan, sumnjam više jer moraju da ekonomišu. Ipak izgleda Zdravko Krivokapić ima preča posla od borbe protiv Šiptarskih Terorista i Islamista potpomognutih domćim izdajnicima i narko švercerima. Država je pod kontrolom narko islamističkih grupa.

   13
 7. Ubljanin komentariše

  Ne sudi po najgorima,onda svako prezime ime ponekog izdajnika ili lopova. Mnogo su Kuči dokazali kroz vjekove i sad na litijama, tako da Srecko Radonjic,Petar Ivanovic i Komo Lakovic ne pripadaju Kučima,nego depeesovcima-lopovcadim

  13
  3
 8. NeMilogorac komentariše

  Licno znam Ljustaka nikakve veze nema niti sa DB niti sa narko klanivima i predizbornim aktivitizmom covjek radi unosan posao sa rudnicima. Mislim da bi bilo fer i posteno prema bilo kome da prvo istrazite malo pa pisete o ljudima, a ne etiketirate ih bez razloga ikakvog.

  5
  6
  1. NN komentariše

   Živa istina, sve laz i neistine.. Covjek je 1 kroz 1

 9. Podgoricanin komentariše

  Ljudi ostavite se ćorava posla, nikakve narko labaratorije pored skole ne mogu biti otvorene, jel dao bog da neko otvori neko radno mjesto u vrh Kuča da se nesto radi

  6
  4
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.