BORBA okriva: Odbjegli dio ANB-a hoće da uhapsi Strahinju Bulajića, da bi njihov čovjek zakazao Skupštinu i vratio DPS na vlast?

18

Nerasformirani dio ANB-a koji i dalje kontrolišu ostaci bivšeg režima priprema teren za lišavanje slobode Strahinje Bulajića predsjedavajućeg Skupštine Crne Gore, pod lažnim optužbama da sarađuje sa ruskim agentima.

To je jedan od scenarija na koji bi se pokušalo, na prevaran način, organizovati nelelegalno zasijedanje skupštine na kojem bi se pokušao DPS vratiti na vlast.

Akcija ima za cilj da se Bulajić fizički ukloni sa mjesta predsjedavajućeg Skupštine, čime bi se otvorio prostor da čovjek blizak bivšem režimu zauzme njegovo mjesto i na nezakonit i neustavan način zakaže sjednicu na kojoj bi se birala nova vlada koja treba DPS da vrati na mala vrata na vlast.

Upravo zbog toga mediji bliski DPS-u danima vode lažnu hajku protiv Bulajića kako bi ga, u svijetlu ukrajinske krize, predstavili kao ruskog špijuna.

Sinhronizovana akcija medija bliskih DPS-u i visokih funkcionera Đukanovićeve partije predstavili su legitiman sastanak Bulajića sa ruskim diplomatama kao protivzakonito ponašanje koje treba da posluži kao razlog za njegovo lišavanje slobode na prevaran način kako bi se sprovele zamisli DPS-a koji po svaku cijenu želi da se na talasu ukrajinske krize na legitiman način vrati na vlast.

O ovakvom scenariju danima se spekulisalo u političkim krugovima, ali vjerodostojnost ovakve informacije se nije mogao potvrditi.

Sasvim je jasno da će DPS na svaki način pokušati da se vrati na vlast i da neće prezati od nezakonitih i neustavnih akcija kakvih je prošlosti bilo bezbroj.

 

 

 

 

18 Comments
 1. Zoro komentariše

  Pravi špihuni su oni koji sjede u bezbjednosnom sektoru i stranim obavještajcima neselektivno daju podatke o našim građanima i ti ne samo englrzima i njemcima nego i hrvatima i albancima i makedoncina. To su špijuni

 2. Jakov komentariše

  Ajde neka krenu pa cemo se klat na ulici. A necete vise smradovi ustaski i siptarski vladat zemljom

  1. DPS Komita komentariše

   Neka mudonjo operisani, primiri malo …

 3. LJUBO komentariše

  Samo neka probaju ako smiju.

  To bi im bilo poslednje hapsenje

  1. Jakov komentariše

   Ovo je pravi trenutak da se ocistimo od ustasa i siptara. Sto nam napravi milo milu mu majku jebem sa sve siptarem dritanom koji se pogubio pa je sad spreman na sve

  2. DPS Komita komentariše

   Uh, živ se usrah od straha. Ajte put pod noge, plače Prizren za vama.

 4. Dritan nije zapalio žito! komentariše

  A nije špijun Dritan kada ide u Vijesti i iznosi povjerljiva dokumenta? Nije špijun Dritan ni onda kada ide u stranu ambasadu i sa njima dijeli informacije bezbjednosnih službi?

 5. Sebastijan komentariše

  Vi ste TOG covjeka postavili tu.
  NESPOSOBNJACI !!!!
  Do čega ste nas doveli !!!
  Da nam vratite mila.
  Mrš !

 6. DUŠAN+SILNI komentariše

  Evo vas čekamo ustaše.ustaštvu i nacizmu će se sad izgleda tek definitivno stat na kraj

 7. Vuksan Lekić komentariše

  Smrt nacizmu
  Sloboda narodu.

  Zato je zalajalo na njega sa svake strane.
  Ološ fašistička digla glavu posle poraza.

 8. CG komentariše

  Sa padom carstva zla pašće i svi njihovi satrapi. Nikad Evropa nije bila ovako ujedinjena! Zatvara se svaka evropska fabrika u Rusiji, potpuno će prestati uvoz energenata iz Rusije, neće biti ni jedne evropske investicije u Rusiji. Desetine hiljada ruskih radnika neće gledati sledeću platu, 2/3 državnih para i sve pare oligarha su blokirane u zapadnim bankama, ruski brodovi bježe na otvoreno more da ne budu zaplijenjeni… Znao sam i prije pet dana da će Rusija izvršiti samoubistvo ovom akcijom, ali nijesam očekivao ovako veličanstven i jedinstven odgovor!
  Ne bi iznenadilo da brzo jave da je Putin „iznenada preminuo od posledica covida“.

  1. lenjin komentariše

   Odgovor CG Komentariše: Ti nisi normalan. Rusija funkcioniše u ekonomskim odnosima sa svim zemljama izuzev EU, USA, Kanada i Japan. Uzmi kartu pa se prosvjetli. A, zabrini se ti ako Rusija zavrne slavine za naftu i plin Evropi. Slijedi kod nas scenario koji si opisao u svojoj poruci a ne Rusiji: kolone automobila na benziskim pumpama, poskupljenje cijena svih roba, nestašica proizvoda, smanjenje rada fabrika, neizvjesnost. Ovde bi najviše stradala ekonomija Njemačke koja se naslanja na sirovine iz Rusije. Rusija ima 564 milijardi eura na raspolaganju i može funkcionisati nesmetano 19 mjeseci da ništa ne proizvede. Rublja je juče pala ali već danas se oporavila.

   1. DPS Komita komentariše

    Ne laži, no pogledaj kurs rublje. Imaš Google, pa ukucaj „rubla to euro“. Dabogda se tako vi srbi oporavili na popisu dogodine, amin Bože veliki.

    1. lenjin komentariše

     DPS Komiti: Laki je malo nervozan, je li? Polako, nije Rusija šaka zobi da je svaka vrana pozoba!! I, ne prizivaj ime Gospodnje uzalud.

    2. Yoshua komentariše

     Možeš nas zajedno sa ostalom tvojom evivaškom i fašističkom braćom, povući za srpski i ruski ljubavni mišić.
     Ukratko, nama pravoslavnima možete samo da sišete, što bi rekla tvoja ustaška braća 😂

  2. Milan komentariše

   I na kraju nuklearni rat. Zar ne vidite kuda ovo vodi ? Ovoliki kompleks i mrznja prema jednojm narodu nikad nije vidjena. A sta je trebslo ,da im zapad stavi pistolj na celo pa onda da reaguju? Licemjerno!

 9. Goran komentariše

  Strahinja je pravi predstavnik naroda.Nemojte se igrati sa narodom kome je dosta kriminala evo 30 godina.Ne pokušavajte ništa što je suprotno volji naroda.Branićemo Strahinju!!!

 10. Q komentariše

  Jebo EU ,konormalan žžeeli viiše tamo !?’

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.