Bokan i DPS ruku pod ruku: “Voli” prodaje zaštitne maske, nastavlja se zarada na narodnoj muci! (FOTO)

4

Kompanija “Voli” bliska Demokratskoj partiji socijalista (DPS) nastavlja da i dalje zarađuje na narodnoj muci u ovim teškim vremenima. “Voli” vas neizmjerno “voli” i “misli” na vas.

Kako čitaoci Borbe javljaju, kompanija Dragana Bokana, omiljenog DPS lika iz oblasti privrede, prodaje u svojim objektima medicinske zaštitne maske. U “Voliju” 10 komada zaštitnih maski za 6,90 evra.

Nije u pitanju hleb, već zaštitna maska. Otkud zaštitne maske u prehrambenim prodavnicama? Zar se medicinske zaštitne maske ne prodaju u medicinskim ustanovama?

Interesantno je da su se u apotekama Montefarma zaštitne maske prodavale po 0,51 cent, a u “Voliju” po 0,69 centi.

U Crnu Goru do sada je preko donacija stiglo blizu milion zaštitnih maski. Uz to, Vlada je od  Kine kupila milion i po hirurških i 170 hiljada maski tipa N95.

Otkud sada u “Voliju” da se prodaju zaštitne maske i ko je to omogućio, ako smo kao država dobili 1,5 miliona besplatnih maski.

Iz Demokratskog fronta su ranije pitali po kojem pravilniku je Dragan Bokan, vlasnik Volija, multimilioner i sponzor DPS – a, dobio od donacija crnogorske sirotinje gotovo 100 hiljada evra za pravljenje suhomesnatih paketa.

“Zašto Dragan Bokan, koji u ovom trenutku pod Goricom gradi dvije luksuzne vile koje koštaju nekoliko desetina miliona evra, i koji plaća milionske ugovore inostranim košarkasima KK Budućnost Voli nije donirao 100 hiljada, već smo mi morali da doniramo njemu kako bi u vremenu pandemije ubrzao radove na svojim građevinama, ili platio privatni avion košarkašima koji ne žele da u ovo vrijeme budu u Podgorici?”, pitali su iz DF-a, ali odgovora nije bilo.

4 Comments
 1. Prle komentariše

  Svi na vlasti i ovi koji rade za njih su obično smeće!

  14
  4
 2. Kafanski filozorf komentariše

  Ja juce o tome komentarisem a oni danas to praktikuju!.
  To je kradja ideja!.
  To cu morati da tuzim, cim se promeni vlast!. Bagre jedne bezobrazne!.

  12
  3
 3. Milivoje Šakota komentariše

  Nije lepo napadati najuspesnijeg privrednika među vama. Njegov najveci problem je to sto mu je biznis prerastao drzavu. Dragan je veliki profesionalac i posten covek!

  2
  13
 4. Branislav komentariše

  Ko o cemu prostitutka o postenju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.