Bojović: Veleizdajnik Milo Đukanović ponovo se razgoropadio u svojoj antisrpskoj i antipravoslavnoj političkoj histeriji!

4

Poslanik Demokratskog fronta i potpredsjednik Demokratske narodne partije Dragan Bojović boravio je u Beranama i tom prilikom sastao se sa čelnim ljudima iz koalicije „Za budućnost Berana“. Bojović je posjetu gradu na Limu iskoristio i da razgovara sa građanima koji će već naredne nedjelje na lokalnim izborima birati svoje predstavnike u Skupštini grada.

Poslanik Bojović u razgovoru za portal Pogled iznosi svoja zapažanja o izbornoj trci u Beranama i koga on vidi kao pobjednika predstojećih izbora.

„Znao sam da naša izborna lista ima snažnu podršku u Beranama, s obzirom da listu čine kvalitetni ljudi i da su naši programski principi jasni, čisti i utemeljeni u narodu, ali sam se, boravkom ovdje, dodatno uvjerio da je lista „Za budućnost Berana“ pobjednička i da će izvjesno činiti okosnicu lokalne vlasti. Veoma me je obradovalo i to što su nam građani Berana u neposrednom kontaktu još jednom potvrdili kakav ugled i povjerenje u Vasojevićima ima naš nosilac liste gospodin Vuko Todorović, ali i cjelokupna lista naše koalicije. Nemam nikakvu sumnju da će se nastaviti pobjednički niz iz Nikšića, Herceg Novog, Mojkovca, te da će uskoro ovaj naš veličanstveni narod sa litija ostvariti pobjedu u svim opštinama i u čitavoj Crnoj Gori“, naglašava Bojović.

Formiranje manjinske vlade i pokušaje najvećeg političkog gubitnika, DPS-a, da se preko pojedinih partija iz nove parlamentarne većine vrati na vlast Bojović kometntariše kao uzaludne.

„Poslednjih nedjelja smo svjedoci besprizornih pokušaja DPS-a da se protivno volji građana, postizbornim političkim inžinjeringom i korupcijom, po svaku cijenu vrati na vlast. Vidimo i da se veleizdajnik Milo Đukanović ponovo razgoropadio u svojoj antisrpskoj i antipravoslavnoj političkoj histeriji, sanjajući da će ipak uspjeti da se obračuna sa Srpskom pravoslavnom crkvom i sopstvenim narodom. Svi takvi pokušaji su, međutim, uzaludni u srušiće se kao kule od karata. Nisu uspjeli za trideset godina da ponište slavnu, Petrovićku Crnu Goru, niti da od viteških Vasojevića naprave Montenegrine, pa neće uspjeti ni sada, nakon što su izgubili izbore“, siguran je Bojović.

(Pogled.me)

4 Comments
 1. Ivi komentariše

  A MAKSE SA ONOM KLEPTOMANKOM DA TE ZAMOLIM. TI SI KOMUNJARA ONAJE DRPINGERA A BRAT TI JE POP NA ČEKANJU

 2. Òooooo komentariše

  IVI,SRAM TE BILO KON.U JEDAN ZA TAKAV KOMENTAR.

 3. Laki komentariše

  Milo je ništarija..politički probisvet.

 4. Marko komentariše

  Ko je ova kteatura od Bojovića,a tek što je mudar😂🤣

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.