Bogdanović izdao naređenje poslanicima PES-a: Vi koji držite „ključić“ nove vlade podržite Spajića, jer mi nećemo prihvatiti glas sa liste DPS-a

11

Ne DPS-u, nijesu samo riječi u rječniku. One su stvar našeg integriteta. Nemoguće je uživati ugled i poštovanje bez očuvanja časti i integriteta u biografijama naših funkcionera, poručio je putem Fejsbuka generalni sekretar Demokratske Crne Gore Boris Bogdanović.

„Prvo i prije svega, želim istaći da s nestrpljenjem i visokim očekivanjima gledam prema budućem kabinetu gospodina Milojka Spajića, ne samo kao dobru šansu za našu državu, već i kao neophodan korak u smjeru evropske budućnosti Crne Gore. To znači da očekujem neupitnu podršku od strane svih poslanika i visoko rangiranih funkcionera PES-a, koji nijesu poslanici, naročito onih koji trenutno drže ‘ključić‘ formiranja nove vlade i koji, prema svemu sudeći, imaju drugačiju viziju za 44. kabinet Milojka Spajića“, naveo je Bogdanović.

On je zatim pokušao da „razjasni stvar“.

„Odgovornost za eventualno neformiranje vlade nije na onima koji žele sastav usmjeren prema evropskim vrijednostima i jasnom razvlašćenju DPS-a. Odgovornost, ako je ima, počiva na onima koji nijesu voljni slijediti usmjerenja i odluke organa sopstvenog političkog subjekta“, istakao je Bogdanović.

Ali, kako je dodao, „nemojte misliti da je ovo neko odstupanje od našeg dosadašnjeg puta“.

„Naprotiv, ovaj moment je jasna potvrda kontinuiteta našeg političkog djelovanja, utemeljenog u našim kongresnim dokumentima. U tim tekstovima, kao što vam je poznato, jasno stoji: NE DPS-u. Sada postavljam pitanje pred vas i pred građane Crne Gore: Može li stranka koja ima tako kristalno jasne principe zadržati svoj integritet ako te principe pogazi? Može li ta stranka nastaviti da uživa poštovanje i ugled ukoliko ne sačuva čast i integritet u biografijama svojih funkcionera?“, upitao je generalni sekretar Demokrata, pa za kraj dodao:

„U svijetlu ovih pitanja, ponavljam Demokrate ne bi glasale za izbor 44. Vlade Crne Gore, ako bi presudan glas došao sa izborne liste DPS-a“, zaključio je Bogdanović.

11 Comments
 1. Q komentariše

  Eldzibitic

  1. Sibirski komentariše

   Tako je.
   A mogao bi šampion licemjerstva i bezočnog poganluka Bogdanović, da odgovori koja je razlika između Dps i njihovih vječitih slugu i pomagača u uništavanju Crne Gore iz BS, HGI i albanskih partija? Pošto oni – kravataši zbog njihove,, časti “, je li, nikako neće sa DPS.
   U čemu se razlikuju Bogdanoviću, pa su vam jedni lopovi prihvatljivi a drugi navodno nijesu, iako i ptice na grani znaju da je pravljenje vlade sa satelitima Dps samo način za njihovo vraćanje na pozicije moći i odlučivanja?!
   Vi bi kravataški licemjeri zbog fotelje i majke rođene prodali, a kamoli naciju, jezik, pismo, vjeru, principe i ideologiju!
   Ali, nijeste vi krivi što ste takvi nikakvi, krivi su oni koji vas glasaju i tako omogućavaju da vršite izdaju i prevaru, čak i njih koji su vas glasali.

   ZA BUDUĆNOST CRNE GORE! ❤️💙🤍

 2. Miki komentariše

  Demokrate su zapravo mali ključić.Aleksa Bečić bi prodao dupe za predsjednika parlamenta a mali je ne stoji mu.Za čudjenje su Momo Koprivica i Zdenka Popović kao razumni ljudi što su izdali gradjane CG.

  1. зорки komentariše

   Nista bolji nisu ovo dvoje.

 3. Kosingas komentariše

  Ovo je moje misljenje: Ne postoji bezličnija, beskičmenija, smrdljivija i ljigavija politička struktura na čitavom prostoru (teritorijama) gde Srbi žive na Balkanu od ovih demonkrata. Navesču nekoliko primera:
  1.glasanje da su Srbi genocidni, pa par dana posle predlog rezolucije o Genocidu u Velici nad Srbima – spremnost da zarad malih politickih poena trguju zrtvama…
  2. ćutanje dok Litije nisu poprimile zamah, pa onda priključenje SPC…
  3.ovo muljanje sa Pesom, sad glumljenje nekakve časti…
  fuj… mada nije sve do ovakvih ljigavaca, dosta je i do onih koji ih glasaju…

 4. Novljanin komentariše

  E cuj mu kljucica

 5. Aleksa Spajić komentariše

  Uvijek sam se pitao sa kojim ovlašćenjima i privilegijama je g.din Bogdanovic koristio sluzbeno auto i obezbjedjenje g.dina Bečića kada je bio Predsjednik Skupštine? Nikada neću zaboraviti kolonu sluzbenih auta u kojoj Bogdanovic nakindjuren kao francuski pijevac prolazi kroz Kokote da ga selo vidi !!!

 6. Erdogan Taip komentariše

  Kao vazno je da se kaze NE DPSu, a nije uopste vazno sto je kvadrat efendija uz Znojavka i dan danas . On ce sutra da dovodi u red sudstvo, i tuzilastvo, i da procesuira njegove dojucerasnje mentore, Znojka i ostale drumske razbojnike! Dem(on)krate prica i politika su vam suplje k’o djevdjir! To vise ne prolazi ni kod dijecice! Uostalom izborni rezultati vam se strmoglavljuju, a tek ce posle svih ovih skandala, ugasili ste ga !

 7. Q komentariše

  Prozirna igra ,jedna od mnogih da se prevari glasačko tijelo i dalje daje glas za ove lgbt spodobe koje sebe nazivaju demokrate.

 8. Torna komentariše

  U svemu saglasan!

 9. Srdjan Lonchar komentariše

  Kosignas,

  Dodaj svemu tome, shto si lepo rekao (svaka ti se pozlatila) josh jedan podatak:

  Pazi koliko su chekali da izadju sa takvom krucijalnom izjavom.
  .
  .
  .
  Da su one 2 chasne zene u PES sele na rudu i da je Ljubavnik Milojko tako nakupio 41 poslanika, oni se ne bi ni javljali, kao shto su cutali svo ovo vreme kao ribe.
  .
  .
  Tek sad, kad su videli da se PES RASPADA (2 chasne zene u PES su samo mali deo – njih pola se naklonila Maleckom Jakovu, koji je uspeo da ochuva ono malo obraza, koji ima) – tek sad su se raskokodakali o CHASTI i njinim sl. izbornim frazama.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.