Bečić se sastao sa Đeljošajem i Ivanajem: Zajedno stvoriti ambijent za pomirenje i saradnju sa svim poštenim činiocima ovog društva

0

Kandidat za predsjednika Crne Gore Aleksa Bečić danas se u Tuzima sastao sa predsjednikom Opštine Tuzi Nikom Đeljošajem i potpredsjednikom Opštine Ivanom Ivanajem.

Na sastanku je iskazano veliko zadovoljstvo odličnim izbornim rezultatima političkih subjektata koje predvode Bečić i Đeljošaj na lokalnim izborima u Tuzima, ali i odličnom saradnjom kroz zajedničko vršenje vlasti u protekle četiri godine u opštini Tuzi koja će se nastaviti i u narednom mandatnom periodu.

Đeljošaj se zahvalio Bečiću na afirmaciji postignutih rezultata na polju razvoja i napretka Opštine Tuzi i istakao “Iskreno i bezrezervno ste nam pružili ruku prije četiri godine kada je došlo do demokratskih promjena u opštini Tuzi i kada sam postao predsjednik Opštine. I ja lično i građani Malesije to pamtimo i cijenimo, zato ćemo nastaviti da jačamo naše partnerstvo i prijateljstvo. Želim vam sreću na predstojećim izborima”, naglasio je Đeljošaj.

Istakao je da su ohrabrujući tonovi koji ukazuju na saradnju i objedinjavanje građanskih snaga, “ovo je dobra osnova za nadogradnju saradnje partija sličnih profilacija i uzor koji bi trebalo da slijede i ostali subjekti jer bez dijaloga i saradnje nema ni napretka”, zaključio je Đeljošaj.

Predsjednik opštine i predsjednički kandidat usaglasili su se da zajedno treba raditi na jačanju investicionog razvoja, otvaranju novih radnih mjesta i stvaranju ambijenta za pomirenje i saradnju sa svim časnim i poštenim činiocima ovog društva.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.