Bečić i Abazović: Šavnik ne zaslužuje ovo što mu priređuju predstavnici bivšeg režima

0

Aleksa Bečić i Dritan Abazović autobusom hrabrosti stigli su i do Šavnika.

Nosilac izborne liste pobjedničke koalicije Aleksa Bečić istakao je da hrabrosti ovom dijelu stanovništva ne manjka.

„Hrabri Šavničani, dolazimo vam! Hrabrost Drobnjaka nije promakla ni književniku iz udaljenog dijela susjedne Hrvatske Ivanu Mažuraniću, koji je opjevao junaštva Novice Cerovića, Mirka Aleksića i drugih i dao im svjetsku slavu“, rekao je Bečić, pa nastavio:

„Šavnik ne zaslužuje ovo što mu priređuju predstavnici bivšeg režima, koji se grčevito opiru volji građana i izmišljaju, a čini mi se i proizvode, različite proceduralne smetnje da bi zadržali vlast nad vama. Sedam uzastopnih izbora za lokalnu vlast samo da ne bi došlo do smjene prethodne garniture ulazi u istoriju političkih apsurda i Šavničani im to ne opraštaju, što se vidjelo po rezultatima predsjedničkih, a još će se bolje vidjeti po rezultatima parlamentarnih izbora“, istakao je lider Demokrata.

Bečić se, takođe, osvrnuo na to da će 44. Vlada zasigurno svoju pažnju i resurse usmjeriti ka unaprijeđenju životnog standarda svakog pojedinca ove opštine, kao i na to da će podsticati razvoj privrede u ovoj oblasti.

„Posebnu će podršku Vlade imati vaši proizvođači i prerađivači mlijeka, da vaše blago dostigne što širi krug evropskih potrošača“, rekao je Bečić.

Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović kazao je da je uvjeren da će se odgovornom politikom uspjeti oživjeti šavnički kraj, koji zaslužuje bolji tretman države.

„Uvjeren sam da ćemo zajedničkim snagama, kao i vizionarskim pristupom, stvoriti odgovornu politiku u korist ove opštine, jer Šavničani to od nas i očekuju, ali i zaslužuju. Energetika je ono što je potencijal ovoga kraja, pa strani investitori pokazuju interesovanje za ulaganje u istu, ali i turistički potencijal, takođe, ne izostaje. Po svojim prirodnim karakteristikama, prostor Opštine Šavnik predstavlja veliki turistički potencijal, koji ćemo naravno u potpunosti iskoristiti i plasirati ostatku svijeta, kako bi dolazak turista bio veći“, zaključuje Abazović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.