Bečić: Časno je prodavati patike, ali nečasno je prodavati glasove, mandate, građane i 30. avgust

1

Lider Demokrata i bivši predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić poručio je večeras lideru SNP-a i potpredsjedniku Vlade Vladimiru Jokoviću da je prevario mitropolita Amfilohija i nečasno prodao glasove građana i mandate.

Bečić se osvrnuo na Jokovićevu izjavu za Adria TV da bi „pojedini i dalje sadili paprike da im nije bilo SNP-a“.

– On je tako visoko i natprosječno inteligentan mislio da je uvrijedio mene i Zećane. Pa, evo da mu poručim da se ispred moje kuće u Balabanima sade i sadiće se i dalje, ako Bog da i paprike, paradajz, luk, krompir i kukuruz i sve što hrani Crnu Goru. Ekspertu za poljoprivredu, časno je saditi paprike i mi se sa tim ponosimo. Časno je i prodavati patike ali nečasno je prodati glasove i mandate, 30. avgust, građane i prevariti mitropolita Amfilohija. Zećane nećete moći da potcjenjujete- poručio je Bečić večeras na konvenciji Demokrata u Zeti.

Podsjetimo, Joković je tada u emsisiji na Adria TV aludirao na Bečića i na njegovo ranije članstvo u SNP-u.

– Kažu SNP nas je izdao. Pa ne može SNP izdati izdajnike. Neki bi i sad sadili paprike da im nije bilo SNP-a i sad oni hoće da kritikuju SNP. Ne mogu se svoji politički roditelji kritikovati, nego se na njih treba ugledati- poručio je tada Joković.

1 Comment
  1. Jakov komentariše

    Bravo Becicu ljudino i masni covjece

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.