Batinaše iz SAJ-a nagrađuju, poslanike šalju u zatvor

0

Opstinski odbor DNP-a, članstvo i simpatizeri DNP-a u Mojkovcu, a takođe i svi članovi DF-a, smatraju presudu Milanu Kneževiću političkom i kao takvu je ne prihvatamo i pridruzujemo se misljenju predsjednistva DF-a, da je ista presuda neprihvatljiva, saopštila je Maša Radović, odbornica te partije u Mojkovcu.
​Nije jasno, kakvi su to sudovi koji komandanta Specijalne teroristicke jedinice, ciji su pripadnici (evidentno dokazano) prebijali nevine gradjane na ulicama Podgorice i nanosili im teške tjelesne povrede, osuđuju na šest mjeseci, a gospodina Milana Knezevića zbog jednog bezazlenog kontakta sa policajcem u prolazu osuđuju na četiri mjeseca zatvora.
“Nama je jasno da je presuda donesena u politickim kuhinjama DPS-a, a jedini cilj iste je zastrašivanje članova i glasaca DF-a i DNP-a. Ovim putem poručujemo diktatoru, da svaki diktator u predvečerje svojeg silaska sa scene gubi politički kompas i poćinje da se na protivzakonit nacin obracunava sa svojim političkim protivnicima. S obzirom da se rukovodstvo DPS-a obračunava samo sa DF-om, protivzakonitim metodama preko institucija, koje su zarobljene u kriminalnu hobotnicu, to je evidentno da je samo DF opozicija vlasti u CG. I na kraju, obavestavamo vlastodršce, da kao funkcioneri i članovi DNP-a zadržavamo pravo da budemo slobodni ljudi i na sve nepravde reagujemo na način kako sami nadjemo za shodno. Takođe obavještavamo vlastodrsce da smo svi mi Milan Knezević, i da nije postojao nijedan režim koji je mogao utamničiti jedan čitav narod, kazala je ona.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.